sâmbătă, septembrie 24 2022
Pe 28 mai, alergătorii pot descoperi natura și misterele sale, în Pădurea Căldărușani, de lîngă București.

Cea de a 3-a ediție a concursului RACE TO NATURE Trail & Family Run, din seria evenimentelor RUNFEST, este gata să ofere oricărui iubitor de mișcare aventura pe care și-a dorit-o în rezervația Grădiștea – Căldărușani – Dridu, din apropierea Capitalei.

Competiția organizată de MPG va testa abilitățile sutelor de concurenți în alergare pe teren denivelat, fără diferențe mari de nivel, pe trasee variate: Kids – 2,5 km; Scurt – 5 km, care înseamnă două ture efectuate pe traseul de 2,5 km; Standard – 10 km; Epic – 21 km, probă de semimaraton în care își vor demonstra rezistența cei care au împlinit 14 ani, de la nivelele Amatori și Elite.

Pentru a se bucura toți concurenții în voie de mișcare, starturile vor fi separate. Astfel, duminică, 28 mai, la ora 09:00 vor pleca în curse alergătorii înscriși la traseele Kids – 2,5 km și Scurt – 5 km, iar de la ora 10:30 se va da startul pentru participanții de la Standard – 10 km, urmați la 5 minute distanță de cei care vor concura la Epic – 21 km.

Dacă încă nu v-ați rezervat locul la RACE TO NATURE Trail & Family Run, mai aveți șansa să o faceți până miercuri, 24 mai, ultima zi de înscriere. Înregistrarea în competiție se face exclusiv online pe platforma www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.

Toată desfășurarea de forțe va avea loc la marginea localității Sitaru, comuna Grădiștea, iar cursele vor fi în pădurea Căldărușani, într-un cadru natural de poveste.

Situată în sud-estul țării, în județele Ilfov și Ialomița, această arie avifaunistică suprapusă sitului Natura 2000 – Grădiștea – Căldărușani – Dridu, este o încântare pentru ochi cu râuri, mlaștini, lacuri, paduri și pajiști cu floră și faună salbatică adăpostind diferite specii de păsări rare. În vecinătatea sa gasiți monumente istorice, situri arheologice și lăcașuri de cult.

Pe lângă desfășurarea evenimentului în această locație nouă, sunt pregătite o atftmosferă grozavă la zona de Start/Finish unde vă veți bucura atât de serviciile de organizare la un nivel ridicat oferite de echipa MPG, dar și de zone de relaxare și de joacă pentru cei mici. După ce au trecut linia de Finish, toți copiii se vor putea distra  într-o zonă special amenajată pentru ei cu sprijinul Carousel Events, care iubește evenimentele inedite și mută pentru o zi distracția din Divertiland Playland în natură.

Pentru cei mai rapizi dintre concurenți sunt pregătite 34 de podiumuri de concurs și premii atractive. Câștigătorii curselor competitive de la proba de semimaraton, de la nivelul 1, masculin și feminin, vor fi răsplătiți cu premii în bani, medalii și diplome, iar concurenții de peste 18 ani vor primi și o sticlă de șampanie. Pentru a vedea categoriile de premiere vă rugăm click aici.

La finalul evenimentului, toți alergătorii înscriși la curse au ocazia să câștige în cadrul unei tombole 3 brățări pentru fitness MiVia™ Essential 350, puse la dispoziție de Mio Technology, sponsor al sistemului RUNFEST.

Comments

comments

Previous

Companiile din România și sportul. Un studiu

Next

Iarăși despre regulamente. Un caz la Semimaratonul București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also