joi, septembrie 23 2021

E unul dintre cele mai atractive concursuri de alergare montană. Și mai e puțin timp pentru a vă putea înscrie.

Câteva lucruri individualizează Semimaratonul Brașov. Întâi de toate, e primul concurs major al sezonului de primăvară, în cazul alergărilor montane. Asta pentru că în anii din urmă a strîns la start peste 1000 de participanți.

Are loc la început de aprilie, când vremea nu e nici așa rece, nici prea caldă, zăpada s-a cam dus, însă cu siguranță găsești noroi pe traseu, astfel încât și amatorii de senzații (mai) tari pot fi satisfăcuți.

Apoi, e un concurs pentru toate felurile de alergători. Cei mai ambițioși pot încerca o distanță lungă – Semimaratonul Intersport (21 km, +650 metri diferență de nivel), iar cei mai rapizi pot testa Crosul (10 km lungime, +380 metri).

BV

Apoi, startul e la ora 12, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru cei care doresc să vină în Brașov în ziua cursei.

Nu în cele din urmă, e un concurs bine organizat (băieții de la Asociația Cetatea Brașovului chiar pun suflet în ceea ce fac), cu participanți de valoare și cu premii consistente (chiar dacă acestea nu au fost anunțate încă, riscăm să spunem că nici în 2016 nu va fi altfel decît pînă acum).

Important: Data limită de înscriere pentru această ediție este 12 martie 2016. Atenție la selectarea categoriei: se ia în considerare vârsta împlinită la data concursului (2 Aprilie 2016). Participanții care la acea dată au minim 60 de ani au înscrierea gratuită.

În plus, vă puteți implica și într-o acțiune umanitară. La ediția din acest an a Semimaratonului Brașov Intersport, vor fi susținute organizațiile Hospice Casa Speranței și Asociația Copiii de Cristal, direcționând 10 lei din taxa de participare plătită de fiecare participant la concurs. În formularul de înscriere aveți posibilitatea de a selecta organizația la care vor ajunge banii dvs.

A cincea ediție a Semimaratonului Brașov se va desfășura pe 2 aprilie 2016. Pentru mai multe detalii vizitați site-ul evenimentului http://semimaraton.ro/ și pagina de facebook.

Kit

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Rezultate

Next

Varză, frate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also