joi, iulie 18 2024

Dacă e octombrie, e Șugaș Race. Cea mai colorată cursă a toamnei te așteaptă anul acesta la cea de-a treia ediție cu trasee noi, ospitalitate secuiească dar și cu un fond de premiere mărit. (P)

Sugas

Două discipline: alergare montană și mountain bike. Fiecare dintre ele cu două distanțe de concurs: 17km și 27 km – la alergare, 35 și 65 de km – mtb.

Pe parcursul cursei concurenții vor trece și prin una dintre cele mai vechi, odinioară renumită, stațiune europeană, Vâlcele Băi. După Vâlcele Băi urmează alți kilometri până la Belin Băi, apoi alți și alți kilometri până la finiș, Șugaș Băi.

Bogățiile zonei, băile și apele minerale, vor fi legate între ele de un traseu ce abia așteaptă să fie descoperit.

Detalii despre procedura de înscriere pe www.sugas-race.covalpin.ro

Evenimentul de la Șugaș Băi are menirea de a încuraja cât mai mult alergarea montană în rândul amatorilor și a celor care intră în contact cu alergarea. Pentru sportivii de elită, căci ei sunt cei care ridică întotdeauna ștacheta mai sus, există un fond de premiere mărit substanțial.

Cursa Copiilor (numai la alergare) va fi atât pe placul celor mici, cât și pe placul părinților, căci își vor putea admira copii făcând mișcare în natură.

După concurs, există centrul local de apă minerală unde ne putem relaxa la un spa și o saună. De asemenea, tradiționalul gulyas secuiesc nu va lipsi din farfurii.

Ziua se va încheia cu tombolă și festivitatea de premiere, apoi foc de tabără și after party.

Comments

comments

Previous

Alergare. Viespi. Cum le împăcăm?

Next

Stotan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also