luni, iunie 24 2024

Mai bine de 21 de km din centrul capitalei vor fi închiși traficului pe 17-18 mai 2014, cu ocazia Semimaratonului București

HartaPunctul de start/sosire a celei de a treia ediții a Petrom Bucharest International Half Marathon este Piața Constituției. Pentru a se asigura securitatea concurenților, sâmbătă și duminică, traficul va fi restricționat pe mai multe porțiuni din centrul Bucureștiului, se arată într-un comunicat al Asociației Bucharest Running Club.

Astfel, traficul va fi închis sâmbătă, 17 mai între orele 9.00 și 14.00 pe bd. Unirii între Piața Constituției și intersecția cu Regina Maria, pe ambele sensuri, iar duminică, 18 mai, circulația auto este restricționată  între orele : 6.30-15.00 pe traseele amintite mai jos:

– pentru cursele semimaraton, maraton ștafetă, între orele 6:30 – 12:30: Piața Constituției; Bulevardul Libertății între Piața George Coșbuc și Splaiul Independenței; bd. Unirii pe toată lungimea; bd Decebal pe toată lungimea; bd. Basarabia de la Piața Muncii (Hurmuzachi) până la intersecția cu bd. Chișinău; zona Național Arena; bd Națiunile Unite; strada Halelor; Splaiul Independenței pe ambele maluri ale Dâmboviței între Pod Eroilor/ Știrbei Vodă și Piața Unirii; Calea Victoriei între intersecția cu Splaiul Independenței și cea cu Ion Câmpineanu.

– pentru cursa 10km, între orele 11:45-15:00: Piața Constituției; Bulevardul Libertății între Piața George Coșbuc și Splaiul Independenței; bd. Unirii între Piața Constituției și bd Bratianu; bd Națiunile Unite; strada Halelor; Splaiul Independenței pe ambele maluri ale Dâmboviței între Pod Eroilor/ Știrbei Vodă și Piața Unirii; Calea Victoriei între intersecția cu Splaiul Independenței și cea cu Ion Câmpineanu.

– pentru cursa populară (2,9 km): străzile din jurul Palatului Parlamentului respectiv bd. Libertății, Calea 13 Septembrie, strada Izvor.

Următoarele instituții, datorită amplasării în zona de circuit a semimaratonului nu vor avea cale de acces duminică, 18 mai în intervalul orar 06:30- 15:00: SRI, SPP, Palatul Parlamentului (accesul la aceste instituții se poate face doar prin zona 13 Septembrie, Uranus), MApN, Facultatea de Medicină Veterinară, Institutul Cantacuzino, Hotel Marriott, Hotel Ibis.

De asemenea, în intervalele orare mai sus menționate, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

Harta traseelor competiției poate fi accesată pe http://www.bucuresti21km.ro/informatii-despre-cursa/traseu/

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Eco și regal

Next

Alte știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also