sâmbătă, iulie 13 2024

Pentru prima dată, românii din Marea Britanie iniţiază un eveniment caritabil, care implică alergarea şi drumeţia, pentru a strânge fonduri pentru o fundaţie din ţara de origine.

copac

Români in UK Challenge, aşa cum se numeşte iniţiativa, presupune parcugerea unui traseu din Yorkshire Dales, North Yorkshire,  pe o distanţă mai scurtă (6 mile,  toată ziua, taxă înscriere de £7) sau mai lungă (24 mile, toate cele trei vârfuri în 12 ore, £12).

Taxa de participare va fi donată integral copiilor de la Fundaţia „Hospice Casa Speranţei”, campania pentru Adunaţii Copăceni.

Competiţia doreşte să arate că românilor din Marea Britanie le pasă de necesităţile şi lipsurile copiilor din România, mai ales ale celor bolnavi de cancer sau cu o limită redusă de viaţă.

Noul centru de terapie, educare şi reabilitare de la Adunaţii Copăceni se doreşte a fi casa a 300 de copii în faze terminale de cancer, dar şi un ajutor moral şi emoţional pentru familiile acestora.

Cei care nu doresc să participe la Români in UK Challenge dar vor să contribuie la strângerea celor £1000 pot face o donaţie pe pagina evenimentului, înscriindu-se doar cu numele.

Detalii găsiţi şi pe pagina de facebook a evenimentului.

Comments

comments

Previous

Ce cadență în alergare?

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also