sâmbătă, iunie 15 2024
Nu mai puțin de 154 de alergători, din mai multe țări, participă la ediția din acest an a competiției de anduranță S24h. Se desfășoară probe de 6h, 12h, 24h, 48h și 72h de alergare, primele trei fiind totodată, în premieră la noi, campionate naționale.
Foto: S24h

# Startul s-a dat joi de dimineață, cu proba cea mai lungă, de 72 de ore de alergare, unde sînt înscriși 13 alergători, printre care și o femeie (românca Simona Gollent). Rezultatele live sînt disponibile aici.

# Vineri de dimineață au pornit în cursă cei opt alergători (dintre care o singură femeie, germanca Julia Fatton) de la proba de 48 de ore de alergare. Tot așa, rezultatele în timp real pot fi văzute aici.

# Sîmbătă de dimineață, la ora 9:00, începe cursa de 24 de ore, unde sînt înscriși 35 de alergători, dintre care nouă femei. La aceeași oră se dă startul și pentru alergătorii înscriși la probele de 6h (34 participanți), 12h (29 participanți) și ștafetă 12h (sînt 11 echipe).

În cadrul campionatului național de 6 ore, 12 ore și 24 de ore de alergare se vor premia primii trei clasați la fiecare dintre cele trei probe, dar nu pe categorii de vîrstă. Campionatul Național de 24 ore alergare va fi cursă de selecție pentru constituirea lotului național și va reprezenta unul dintre criteriile de calificare la Campionatele Europene și Mondiale de 24 ore. Tot acum, se vor înregistra și omologa recordurile naționale stabilite.

Se aleargă în parcul copiilor ”Ion Creangă” din Timișoara pe o buclă cu lungimea de 1222,48 metri, asfaltată şi iluminată nocturn.

Concursul se transmite live pe Facebook aici: https://www.facebook.com/super24h/

Rezultatele de anul trecut de la S24h se pot consulta aici.

 

Comments

comments

Previous

Aventura continuă…

Next

Covorul roșu, de la finish

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also