Info general

Să vorbim despre alergare!

Cel mai cunoscut cuvânt cu p… folosit în alergare este… pronație. Ce ați zice însă despre un… podcast despre alergare?

Prietenul Gabriel Solomon spune că este o premieră în România, și îl cred. El este tartorele cel bun al acestei inițiative. Adică se va ocupa de mobilizare, partea tehnică, coordonare, tot ce mai trebuie.

Prietenul Andrei Roșu va fi, probabil, heruvimul, căci – așa cum îl cunosc – va sufla intens în trâmbițe, adică va vorbi cel mai mult, competent și aplicat.

Iar eu, eu ce rol voi juca? Cel mai probabil o să fiu avocatul diavolului, încercând să pun – când și cât trebuie – gaz pe foc.

Dar ce este această întâlnire unde se anunță, deopotrivă, jerbe verbale de foc și pucioasă, dar mai ales efluvii de sfaturi firoscoase? Nimic altceva decât prima ediție a unui… Podcast Primul Maraton. Altfel spus, o înregistrare audio a unei emisiuni, pe o temă dată, sub forma unui MP3 pe care o puteți descărca şi asculta pe calculator, MP3 player etc.

Ne dorim ca această inițiativă să devină o tradiție. Mai exact, podcast-ul Primul Maraton va fi înregistrat live (o să transmitem un link unde ne puteţi urmări) o dată la două săptămâni. După emisiune, pe site-ul Primul Maraton va fi publicat un articol care va conţine minuta emisiunii precum şi înregistrarea în format MP3, pe care o puteţi downloada.

Dar despre ce vom vorbi la prima ediție? Va fi ceva de sezon: ”Alergarea pe timpul iernii”. Așadar, vom pleda pentru lipsa încotoșmănelii, pentru moderație în ce privește vinul fiert, despre cum poate fi întrecut în alergare renul lui Moș Crăciun. Și nu numai.

Dacă aveți întrebări, adresați-le sub forma unui comentariu. Dacă nu, e bine și așa.

Mai rămâne o problemă de rezolvat. Când va avea loc această întâlnire? Ei bine, o să aflați la momentul potrivit.

Comments

comments

>
Previous post

Taxă pe maratoniști?

Next post

Reminder. Serata Alergătorului

Alerg.ro

Alerg.ro

3 Comments

  1. noiembrie 13, 2012 at 10:39 am

    Legat de rolul lui Marian, nu pot spune decat ca trupa „Gaz pe Foc” revine la microfon…
    Stiu, e slaba gluma, dar nu m-am putut abtine.

  2. noiembrie 15, 2012 at 6:28 am

    De ce e gluma slaba?

  3. […] România: Primul Maraton – Podcast pentru alergatori. Gazdele voastre vor fi Andrei Roşu, Marian Chiriac şi subsemnatul. Dacă vei urmări live înregistrarea primului episod poti căştiga o carte […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *