joi, februarie 22 2024

ALERG.ro susține Cindrel ÎnAlergare, o competiție care se va desfășura pe 3 august în zona Păltiniș din județul Sibiu. Sunt mai multe motivele pentru care această cursă merită alergată, însă de dragul demonstrației ne-am oprit doar la șapte:
cindrel
1.    E o competiție cu probe variate, pentru diferite niveluri de pregătire. Se aleargă astfel distanța maratonului, dar și 21 km (semimaraton), iar pentru debutanți sau îndrăgostiții de trekking și turism există proba ”Familia ÎnAlergare”. La aceasta din urmă trebuiesc parcurși 5 km și bifate mai multe obiective turistice.

2.    Traseul probelor lungi traversează o bună parte din superba zonă a munților Cindrel.

3.    Traseul maratonului este în mare măsură alergabil chiar și pentru un competitor de nivel mediu. E astfel o bună ocazie de record personal în cursele montane.

4.    E un concurs prietenos și bine organizat. A ajuns la a doua ediție, iar organizatorii au experiență, sunt implicați și, nu în ultimul rînd, există interes pentru competiție. Sunt aproape 300 de participanți înscriși până acum.

5.    E o competiție între prieteni. Poți conta oricînd pe sfaturile sau încurajările voluntarilor, ale organizatorilor, ba chiar și ale competitorilor.

6.    E o bună ocazie să îți testezi limitele fizice și psihice. Obligatoriu trebuie să rămîi mereu motivat, să nu te lași doborît de oboseală.

7.     Senzația de “runners high”, de bucurie, emoție și oboseală plăcută este garantată. Nici nu ai cum să ratezi așa ceva după un traseu frumos și lung.

Comments

comments

Previous

Ionuț Zincă

Next

Un entuziast

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also