duminică, februarie 25 2024

A fost greu, a fost frumos. A fost frig și ploaie, au fost momente de bucurie și momente mai dificile, cu dureri fizice, dar și zâmbete, gesturi de solidaritate, un sentiment rar de comuniune. Așadar, a fost Primul Maraton, ediția 2011.

În final, toți cei șase membri ai echipei Raiffeisen Runners care au luat startul la Maratonul Internațional București au terminat cu bine cursa la care au participat. A fost greu, dar mai ales a fost frumos.

Un mare bravo Mihaelei, Ianei și Andreei, lui Bogdan, Sorin și Lucian. Mulțumiri și încurajări pentru viitor și celui de-al șaptea membru al echipei, Iosif Endrodi, care nu a mai putut alerga la maraton din cauza unei accidentări de ultim moment.

Bravo Raiffasein Runners. Ați fost grozavi.

Timpii realizați:
Iana Antonov – 4h:52min:16sec
Lucian Cristian – 4h:16min:00sec
Sorin Ichim – 4h:16min:00sec
Andreea Irinie – 4h:49min:58sec
Bogdan Jinga – 3h:38min:07sec
Mihaela Nanu – 4h:47min:01sec

Și în continuare varianta integrală a filmului care documentează aventura Primul Maraton. Raiffeisen Runners

Comments

comments

Previous

Primul Maraton-Raiffeisen Runners. Filmul (V)

Next

Crosul Casiopeea

6 comments

  1. Sincere felicitari celor sase! Ii admir pentru aceasta performanta. Totusi, aceleasi felicitari le-as indrepta si catre antrenori. Marian, Gabi, bravo! V-am vazut pe traseu. Chiar erati o echipa.

  2. … de regula vulturii sant solitari , dar de aceasta data au incalcat aceasta lege nescrisa a naturii si au format o echipa castigatoare a celor sase , …
    … BRAVO MARIAN ! , BRAVO GABY ! , … „povestea merge mai departe” .
    Cu Consideratie ,
    cristi .

  3. Bravo tuturor, bravo Miha….sunt foarte mandra de tine!!! Stiu sigura ca in afara de colegi, antrenorii care te-au ajutat constant sa depasesti momentele dificile, ai avut un sprijin moral si din partea lui Cristi Ungureanu pe care il salut cu drag!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also