Multimedia AlergPrimul Maraton

Șase din șase!

A fost greu, a fost frumos. A fost frig și ploaie, au fost momente de bucurie și momente mai dificile, cu dureri fizice, dar și zâmbete, gesturi de solidaritate, un sentiment rar de comuniune. Așadar, a fost Primul Maraton, ediția 2011.

În final, toți cei șase membri ai echipei Raiffeisen Runners care au luat startul la Maratonul Internațional București au terminat cu bine cursa la care au participat. A fost greu, dar mai ales a fost frumos.

Un mare bravo Mihaelei, Ianei și Andreei, lui Bogdan, Sorin și Lucian. Mulțumiri și încurajări pentru viitor și celui de-al șaptea membru al echipei, Iosif Endrodi, care nu a mai putut alerga la maraton din cauza unei accidentări de ultim moment.

Bravo Raiffasein Runners. Ați fost grozavi.

Timpii realizați:
Iana Antonov – 4h:52min:16sec
Lucian Cristian – 4h:16min:00sec
Sorin Ichim – 4h:16min:00sec
Andreea Irinie – 4h:49min:58sec
Bogdan Jinga – 3h:38min:07sec
Mihaela Nanu – 4h:47min:01sec

Și în continuare varianta integrală a filmului care documentează aventura Primul Maraton. Raiffeisen Runners

Comments

comments

>
Previous post

Primul Maraton-Raiffeisen Runners. Filmul (V)

Next post

Crosul Casiopeea

Alerg.ro

Alerg.ro

5 Comments

 1. Cristina Bobe
  octombrie 10, 2011 at 6:59 am

  Sincere felicitari celor sase! Ii admir pentru aceasta performanta. Totusi, aceleasi felicitari le-as indrepta si catre antrenori. Marian, Gabi, bravo! V-am vazut pe traseu. Chiar erati o echipa.

 2. octombrie 10, 2011 at 12:03 pm

  … de regula vulturii sant solitari , dar de aceasta data au incalcat aceasta lege nescrisa a naturii si au format o echipa castigatoare a celor sase , …
  … BRAVO MARIAN ! , BRAVO GABY ! , … „povestea merge mai departe” .
  Cu Consideratie ,
  cristi .

 3. diana
  octombrie 10, 2011 at 3:14 pm

  so very cool 🙂
  mai ales un prim maraton la 3 ore si 38 minute.

 4. Aura
  octombrie 11, 2011 at 1:50 am

  Bravo tuturor, bravo Miha….sunt foarte mandra de tine!!! Stiu sigura ca in afara de colegi, antrenorii care te-au ajutat constant sa depasesti momentele dificile, ai avut un sprijin moral si din partea lui Cristi Ungureanu pe care il salut cu drag!!!!

 5. octombrie 9, 2014 at 6:09 am

  […] Anul trecut, 16 ”căluți” Raiffeisen Runners au terminat programul ”Primul Maraton”. Detalii aici. În 2012, numărul alergătorilor a fost de opt (detalii aici), iar la debut, în 2011, șase alergători Raiffeisen au dus cu bine la sfârșit provocarea alergării primei lor curse lungi (vezi aici). […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *