vineri, decembrie 8 2023

Dragă Moșule,

Nu știu dacă îți mai aduci aminte, dar acum doi ani îți scriam o scrisoare-mulțumire, ca semn de recunoștință că ai adus copiilor-alergători exact ce își doresc: un cros, chiar de ziua ta.

De atunci încoace, în această perioadă a anului, eu primesc mai multe scrisori de la diferiți copii, prin care ei îți cer ție, de fapt, fel și fel de lucruri. Nu pot fi ignorați acești copii. Ascultă cam ce își doresc.

COSMIN: moș nicolaie eu anul acesta am fost cuminte și aș vrea de la tine să îmi aduci dulciuri de care vrei tu și vreau foarte mult o figurină cu battlemmorph dragons de zăpadă. Te aștept să vii și dacă se poate în caz de ceva poți să îmi aduci doar battlemorph dragons de zăpadă. Te rog. Te aștept.

ANDREEA: o păpușă care cântă și bombonele

ALINA: moșule vreau multe sună-mă sau introdu id alyna_printesa_pysicuta_2000

RADU: dragă moș nicolaie eu am învățat foarte bine până acum și vreau chinder geoie fructe și un joc roata olarului și multe dulciuri

ANAMARIA: Dragă moș nicolae eu îmi doresc anul acesta de la tine chinder geoe; portocale; dulciuri; o păpușă nensi cu bicicletă; și să îți mai spun ceva. Anul acesta am luat numai note bune cu drag Lascoiu Anamaria clasa a4a

TEODORA: moș nicolae, sunt teodora și îmi doresc blugi mov de iarnă

ANDREEA: Draga Moș Nicolae anu ăsta aș vrea de la tine niște dulciuri și o jucărie. TE aștept, Andreea.

Nu ai cum să le reziști moșule, nu-i așa? Și cred că e mai bine să duci jucării și dulciuri la copii, decît cine știe ce bluzedevantactivatoarecompetițiiciorapidecompresieceascugpsizotoniceadidasicugelmanusisiiegarideiarna sau ce alte minunății își doresc copiii-alergători.

Comments

comments

Previous

E mai bine fără "fire"

Next

Tată, fiu, Himalaya!

3 comments

  1. draga MOS NICOLAE abia astept sa vii si pe la mine as avea cateva dorinte te rog frumos in seara asta cand vin de la biserica sa gasesc in ultima camera urmatoarele; daca poti te rog sa la gasesc in ultima camera eu sunt din BUTENI JUDETUL ARAD NUMARUL DE CASA 741 IMI ADUCI URMATOARELE; -SIMPATICA ANA,cu carucior,cu haine ,cu jucarii,cu dulciuri,cu suzete si cu biberon dar hainele si ce tiam mai scris sunt pentru simpatica ana. -un leptop adevarat cu tot cu windos cu tot cu internet . o pereche de role roz cu inimi rosii. -o pereche de patine . -un chiozdan plin cu rechizite pentru clasa a 3 a. -o putine papusi barbi pentruca nu am niciuna te rog vreo 4 5 . adiul meu este mada197 si am 9 nai. -o pereche de cizmulite numarul 32 si sa fie lungi pana la genunchi. si cizmulitele sa fie pline cu dulciuri. -o bicicleta. -un cozonac o plasa de haine pentru mine. -si ceva de faacut manacre degzemplu bunatati carne,orez,macaroane,jumeri si ce mancare vrei tu . -si un cadou mare bandajat cu ce vrei tu inel stiu ca cer prea multe dar adumile te rog frumos din inima. te astept la ora 21;00 sa vi la mine in seara asta. te yubesc

  2. mos nicolae mai sunt 2 zile si o sa vii pe la mine pe acasa deci daca o sa vii eu as vrea sa imi aduci o papusa cicciobello un catelus bobby o papusa maia o pisicuta lulu o papusa nenuco escuela si zuzu pets .mosule poti sa imi pui cadourile lenga cizmulite .papa te astept cu drag.

  3. mos nicolae eu vreau sa-mi aduci un elicopter de la lego city si o masina cu telecomanda.te astept cu drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also