miercuri, martie 22 2023

Reluăm seria de întâlniri pentru prietenii alergării și vă invităm la o nouă ediție a Seratei alergătorului. Ediția cu numărul 3 va avea mai multe surprize:

– întîi de toate e vorba de proiecția filmului „Serge Girard. Tour de l’Union Europeenne. Este o poveste a incredibilei curse realizate de acest alergător francez care timp de un an a alergat echivalentul a 640 de maratoane trecînd prin toate țările Uniunii Europene. 27011 km a parcus în alergare Serge Girard, stabilind cu acest prilej un record mondial. Filmul durează 94 de minute, este doar în franceză, dar vorba lui Șerban Chiurlea (care a avut amabilitatea să ne împrumute DVD-ul) „emoția de care se vorbește acolo este una universală„.

– dacă tot prezentăm un film despre alergarea pe distanțe foarte lungi o să pomenim și despre proiectul TransRomaniaRun, care începe luna viitoare și în cadrul căruia un grup de alergători – la inițiativa aceluiași Șerban Chiurlea – va încerca să parcurgă în două săptămîni distanța de 822 km, între Constanța și vama Borș. Adică traversarea României de la est la vest.

– pe de altă parte, prietenul Gabriel Solomon va aduce mai multe cărți despre alergare și le va oferi cu împrumut doritorilor, așteptînd ca și voi să faceți la fel. Adică, după cum spune el, vom face „book swapping„.

– nu în ultimul rînd, vom aduce și revista Alerg #3 (pentru cine nu o are deja) sau vom putea bea o limonadă preparată de gazda noastră.

Așadar, Serata Alergătorului – 3 are loc marți 31 mai, ora 20:00 pe strada Mătăsari nr. 17 din București.

Cei interesați să participe sunt rugați să își manifeste interesul de a participa lăsînd un mesaj aici sau pe blogul www.gabrielsolomon.ro.

Comments

comments

Previous

Recomandare: Gyilkosto Adventure Race!

Next

Cum poți să îl bați pe Beethoven!

13 comments

  1. contati si pe mine!
    (promit sa iau si o piatra in gura, fiind prima data cand particip!)

  2. Vin si eu, debia astept 🙂 oare vom avea subtitrare la film? cu franceza nu stau asa de bine ;))

  3. Poate la editia centenara apuc si io sa vin! 😛 Frumoasa initiativa si va urez o seara placuta :(!

  4. Un anunt important pentru participanti – locatia aleasa si pusa la dispozitie de catre colegii de la Pasi catre Viata beneficiaza de auto-gospodarire, ceea ce inseamna ca nu este o ceainarie sau cafenea dupa cum ne-am obisnuit. Asta inseamna ca nu avem nici consumatie minima, dar nici nu avem ceva asigurat, ci va trebui sa ne comandam/aducem. Organizatorii dau din partea casei apa plata si placinta cu mere home made:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also