sâmbătă, iulie 13 2024

Clubul Sportiv XTERRA Sport Bihor organizează acțiunea sportivă caritabilă de strângere de fonduri „Sportul salvează vieți!” în sprijinul sistemului medical din România în lupta cu Covid-19.

Acțiunea, care a început din 27 aprilie și se va opri odată cu terminarea actualei crize, constă în participarea la o activitate sportivă, alergare sau bicicletă, care se desfășoară individual, acasă sau într-o zonă permisă pentru efectuarea activităților individuale sportive.

Categorii: alergare outdoor, alergare indoor (bandă de alergare), bicicletă outdoor, bicicletă indoor (bicicletă staționară/hometrainer/spinner)

Distanțe: 1km, 5km, 10km, 21km, 42km, 50 km, 100 km

Obiectivul acțiunii este să îndemne oamenii să facă mișcare, chiar și între patru pereți, dar și sprijinirea luptei împotriva pandemiei de coronavirus. Astfel, din taxa de participare, care este de 50 de lei, jumătate din bani se vor duce spre Fondul Solidaritate Covid-19 (via Fundația Comunitară Oradea). Restul de 25 de lei din taxă vor acoperi costurile pentru primirea, de către participanți, a unei medalii.

Înregistrarehttps://caritate.xterrasport.ro/

Organizatorii spun că este important ca înainte de înregistrare să efectuați obiectivul ales, oricare ar fi acesta! La înregistrare veți avea nevoie de linkul activității sau o fotografie despre afișaj, iar în cazul în care nu aveți nici ceas, nici aplicație, veți avea nevoie să introduceți timpul obținut.

Comments

comments

Previous

Adelin Petrișor: De ce alerg?

Next

Ciucaș X3 s-a amînat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also