duminică, mai 19 2024

– Campioana olimpica Constantina Dita Tomescu o sa ia startul, pe 12 octombrie, la maratonul de la Chicago. Ar fi a cincea sa participare la aceasta cursa, pe care a si cistigat-o in 2004. Potrivit organizatorilor, pana in prezent s-au inscris circa 45.000 de alergatori pentru cursa.

– Actualul detinator al recordului mondial la maraton, etiopianul Haile Gebreselassie, doreste ca pe 28 octombrie, la cursa de la Berlin, sa-si imbunateasca timpul. Gebreselassie, care a cistigat ultimele doua maratoane din capitala germana, spune ca la Berlin conditiile (traseu si clima) sunt optime pentru un nou record mondial. In prezent, cea mai buna performanta intr-o cursa de maraton omologata apartine lui Gebreselassie, cu 2h:04min:26sec.

– Si pentru ca tot vorbeam de campioni olimpici. Cistigatorul de la Beijing, kenyanul Samuel Wanjiru, a fost recent tinta unei tentative de jaf. Conform AFP, mai multi barbati inarmati au incercat sa puna mina pe prima obtinuta de sportiv pentru performanta de la JO, dar nu au gasit nimic. Guvernul de la Nairobi a promis cite 30 de mii de dolari campionilor olimpici kenyeni.

Comments

comments

Previous

Curse pentru toti

Next

Oferta de nerefuzat!

2 comments

  1. Salut Tomis
    multumesc pentru observatie, intr-adevar am comis o greseala. Pe care am corectat-o acum.
    Numai bine si spor la antrenamente
    Marian Chiriac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also