miercuri, aprilie 17 2024

O nouă etapă a circuitului Forest Run Grand Prix și ce au mai făcut niște alergători clujeni

Izvorani

*** Întotdeauna, a treia oară e deosebit. Așa a fost și la cea de a treia etapă a concursului Forest Run, desfășurată dumincă 9 februarie prin pădurea de la Izvorani. A fost cel mai dificil traseu de pînă acum, dar nu din cauza pantelor (care au lipsit aproape cu desăvârșire), cât mai ales a potecilor desfundate, a zăpezii și a numeroaselor rădăcini și crengi prezente pe traseu. În rest, ca de obicei, organizare foarte bună, atmosferă plăcută, vreme bună pentru alergare. Un alt element inedit a fost faptul că startul și sosirea au avut loc pe pista stadionului din Complexul Olimpic Sydney 2000. Distanța: circa 9.5km, peste 200 de participanți.

La open masculin pe primele trei locuri s-au situat: Ionuţ Purcea (38min:5sec), Emanuel Trandafir (38min:56sec) și Pavel Ene (39 min:3sec).
La feminin, cele mai bune alergătoare au fost: Florentina Buga (46min:39sec), Daniela Petrescu (47min:21sec) și Mădălina Mihalache (51min:07sec).
Rezultatele complete, inclusiv pe categorii de vârstă și după trei etape ale circuitului, sunt disponibile aici.

*** Doi prieteni clujeni au pornit sâmbătă în căutarea transcendenței. A transcendenței în alergare. Așa că Horațiu Morar a plecat din Cluj, a ajuns la Gherla, s-a întors, apoi a mai dat un ocol prin Parcul Central și pe străzile din împrejurimi. I-au ieșit vreo 110 km, parcurși în circa 11 ore și 20 de minute. O bună bucată de vreme, a fost însoțit de către Doru Crișan, care a alergat distanța de 85 km. Conform unui mesaj postat pe Facebok, Doru Crișan nu a dat de transcendență, despre care crede că apare, hăt încolo după kilometrul 100. A promis însă să continue căutarea.

Foto: Radu Cristian Vataman.

Comments

comments

Previous

Swimrunning. Ce mai e și asta?

Next

Exercițiu de respirație. Bâlea

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also