miercuri, aprilie 24 2024

Cîteva din știrile de pe la noi, evident din alergare

# Alergătorii români Nicolae Soare și Alexandru Corneschi au ocupat primele două locuri în cadrul probei de 10 km a concursului Matsudo City Nanagrass Marathon, un festival al alergării desfășurat la sfîrșitul săptămînii trecute în Japonia. Soare a terminat într-un timp de 29min:12sec, iar Corneschi în 30min:12sec. La acest festival atletic au participat circa 6200 de persoane, dintre care peste 2000 în cursa de 10km.

# Ambasadorul celei de a opta ediții a Semimaratonului Gerar este alergătorul Robert Cadar. Din 2016, el duce o luptă încrîncenată cu o formă rară de cancer. De aceea, la Gerar participanții vor putea cumpăra la înscriere o șapcă Buff Gerar 2017, în limita stocului disponibil, iar toți banii colectați în acest fel vor fi donați către Robert. În plus, cei care doresc pot face o donație pe pagina People for Sport pe #Galantom. De asemenea, în cadrul Expo Gerar 2018, va fi organizat un #RunBazar în cadrul căruia se vor putea achiziționa căciula Buff Gerar 2018, diferite produse pentru alergare donate de către alergători, iar sumele obținute îl vor ajuta pe Robert.

# Astăzi s-au deschis înscrierile pentru Retezat Skyrace, care se vor derula pe site-ul oficial retezat.skyrace.ro, doar pînă pe 12 ianuarie. Pot fi ocupate cele 1.200 de locuri împărțite astfel, 600 pentru ”Custura”, 400 pentru ”Buta” și 200 pentru ”Valea Mării”, contribuția având aceeași valoare pentru oricare dintre trasee. Vor exista praguri valorice ale taxei de participare, în funcție de numărul de persoane înregistrate.

# Luni 15 ianuarie încep înscrierile și la Semimaratonul Intersport Brașov. Mai multe informații găsiți pe situl evenimentului semimaraton.ro sau pe pagina de facebook. La această ediție a concursului numărul maxim de participanți, cumulat la probele de cros și semimaraton, este limitat la 1200.

# O listă a concursurilor acestei luni

Comments

comments

Previous

Dacă țin post o să trăiesc mai mult?

Next

Retrospectivă 2017. Montan și ultra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also