joi, septembrie 23 2021

Un sfârșit de săptămână cu mai puține competiții ca de obicei. Să fie de la căldură? Să fie de la concedii?

SiCurse montane

Păltiniș. A treia ediție a Cindrel În Alergare, competiție care a inclus trei probe: maraton – pe distanța de 40 km, semimaraton – 21 km și Familie ÎnAlergare (cros 5km). Circa 300 de participanți. Câștigători în proba de maraton au fost Daniela Marin (4h:51min:53sec) și respectiv Adrian Bostan (3h:30min:04sec). La semimaraton primii au sosit Paula Dogaru – 1h:56min:34sec și respectiv Claudiu Calborean – 1h:30min:05sec. Clasamentul complet este disponibil aici.

Râu de Mori. A patra ediție a Retezat Maraton, competiție de alergare pe cărările turistice ale Parcului Național Retezat. Circa 300 de participanți. Concursul are trei probe, denumite amuzant: proba Dinozau – 37 km, proba Zimbru – semimaraton 24 km și prova Zmeu – cros 14 km. Există și un cros pentru copii, pardon pentru ”Uriași”. Câștigătorul probei de maraton a fost Daniel Glăvan, cu un timp de 5h:51min.

Maraton

Miercurea Ciuc. Este una dintre cele mai longevive competiții de maraton de șosea din România. A 13-a ediție a Maratonului Secuiesc s-a desfășurat duminică, 3 august, în cadrul “Zilelor municipiului Miercurea Ciuc”. S-a alergat individual și în ștafetă pe distanța de 42 km. Dacă concursul se individualizează prin faptul că nu este percepută taxă de participare, iar doritorii se pot caza gratuit într-un cămin de studenți, lucrurile nu stau tot atât de bine la capitolul comunicare. Până la această oră nu am reușit să aflăm detalii despre câștigători, participanți, atmosferă.

Cros

Timișoara. Nu orice fel de cros, ci unul nocturn. Peste 200 de alergători au luat startul sâmbătă seara  startul la a treia ediția a ”Crosului Nocturn” Timișoara. S-a alergat pe distanța de 4 km.

Triatlon

Târgu Mureș. Campionatul Național de Triatlon. A fost o ediție destul de animată, marcată însă de o participare mai redusă calitativ la nivelul elitelor. Altfel, s-au desemnat campionii naționali la triatlon la categoriile elite, juniori, cadeţi, copii, amatori şi ştafetă. Probele pentru juniori și amatori au fost 750 m înot, 20 km bicicletă și 5 km alergare. Elitele au parcurs distanță dublă. Campioni naționali au devenit Ștefania Ion și Ciprian Bălănescu. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Foto: Silviu Bălan

Comments

comments

Previous

Record la alergat cu labe de scafandru

Next

Concurs. Isoton Energie Drink Aktiv3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also