Info general

Știri pe scurt. Cursele

A fost un sfârșit de săptămână dominat de Semimaratonul Internațional București, care a strâns la start un mare număr de alergători. Cum despre acest eveniment am relatat anterior, nu rămâne decât să menționăm celelalte două trei competiții oficiale organizate: o cursă de trail race în zona Oradei, cros de noapte la Cluj și un dur ultramaraton în Bucegi.

t
Trail Race

Băile 1 Mai, Oradea. 16 mai. A treia ediție a Băile Felix Trail Race. Circa 200 de participanți la probele de 20 km, 10 km și 6 km. Câștigători în proba cea mai lungă au fost: Ionuț Silinc (1h:25min:29sec) și Roxana Nagy (1h:59min:37sec). Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Cros

Cluj, 15 mai. Peste 450 de participanți la Crosul de Noapte, competiție ce a inclus probe de 10 km și respectiv 4 km. Rezultatele sunt disponibile aici.

 

Ultra

A doua ediție a unui concurs de ultramaraton montan, Transylvania 100k, desfășurat în Bucegi. Au fost 133 de participanți, din zece țări, care au terminat cele două probe – 100 km și 50 km (în clasamentul final a fost inclusă și proba de 80km pe echipe). Vremea rea, cu vânt și ceață, ca și lungi porțiuni cu zăpadă, au creat numeroase probleme participanților.  Câștigători au fost: Txomin Isuntza (masculin) și Jess Baker (feminin) – în proba de 100 km, respectiv Robert Hajnal și Marie Meixner, în proba de 50 km. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Foto: Transylvania 100k

Comments

comments

>
Previous post

Arogant, Doamne, am fost prea arogant!

Next post

Privind formele în alergare

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *