miercuri, iunie 16 2021
Să fie alergare? Să fie un fel de alergare și mai mult joacă? Dacă e să te uiți la singurele două evenimente din ultimul week-end înclini, evident, pentru ultima variantă.

RUNFEST – Fuga pe uliță

Organizatorii spun că a fost cea mai amuzantă cursă de alergare din acest an, care a scos la joacă, în parcul Herăstrău din Capitală, peste 700 de concurenți și susținători. Astfel, cei 5 kilometri ai traseului, au trebuit să fie parcurși în alergare, dar trecînd prin mai multe provocări. Participanții și-au arătat astfel agilitatea la ”Săriturile sprintene” peste baloții de paie, au țopăit într-un picior ”La Șotron” și s-au luptat cu uriașii la ”Țară, țară vrem ostași”. Odată joaca încheiată, fiecare alergător a trecut victorios linia de sosire și a primit medalia de Finisher. Nu au lipsit nici acordurile muzicale folclorice moderne, susținute de membrii Bălașa Percussion Group acompaniați de tineri artiști, care au cântat la nai și vioară. Cum orice mișcare face și poftă de mâncare, fiecare participant a primit din partea MPG – Media Production Group o porție de fasole cu ciolan afumat sau de paste cu sos de roșii Barilla, iar adulții au primit un pahar de vin fiert aromat. La tombolă, 14 concurenți au câștigat diferite premii. Mai jos aveți o serie de imagini de la acest eveniment.

001

Team Up&Run

Tot ceva alergare, dar combinată cu probe de condiție fizică și abilități sportive. Plus elemente de team building, căci s-a participat în echipă de trei persoane. Cam asta se poate spune despre evenimentul organizat în premieră la Timișoara, de către Alergotura, eveniment care a inclus o probă de viteză (alergare în parcare și apoi pe scările unui mall), una de fitness (s-a intrat în sală și s-a lucrat la aparate) și una unde trebuia să dai dovadă de stăpînire de sine (alergare pe acoperișul mallului, coborîre pe scări, urcare din nou pe scările exterioare). Ce ar mai fi de spus? Doar poate că aici aveți rezultatele finale.

002

003

004

005

006

Comments

comments

Previous

De ce ai alerga de 1 Decembrie?

Next

Cum am devenit și mai ecologist!

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also