duminică, februarie 25 2024

knee_normalIeri am fost la doctor. De mai bine de doua saptamini ma dureau genunchii in timp ce alergam (de fapt, mai ales dupa alergare), iar tendoanele ahiliene de la piciorul drept isi manifestau si ele prea intens prezenta. Stiam ca nu am nimic grav, dar am vrut sa am o confirmare si din partea unui specialist.

Asa ca am mers la clinica Med Sport, la ortoped. Diagnosticul a fost clar: „sindromul alergatorului„, respectiv o inflamare a regiunii genunchiului, cu dureri sub si in jurul rotulei. Tot cu ocazia asta am aflat ca totul se datoreaza lipsei de parcimonie, o „maladie” inevitabila pentru orice alergator. Purtat de entuziasm, am fortat in antrenamente.

Asa ca mi s-a recomandat: „alergare mai cu moderatie, mai cu parcimonie”. In rest, unguent, gheata si medicatie pentru intarirea cartilagiilor. Si, desigur, odihna.

Comments

comments

Previous

Una, alta...

Next

Alergat, filantropie

1 comment

  1. Buna, Am dat din intamplare peste blogul tau cautand leziuni ale genunchiului. Ce medicamentatie ti-a recomandat medicul la care ai fost si ce unguent?(eu am niste robleme cu genunchii 🙁 Multumesc mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also