Info general

Telegrafic: Va fi maraton la Bucuresti

grenPe 18 octombrie, editia a doua a Maratonului international Bucuresti. De anul acesta se numeste oficial Bucharest City Marathon. Traseul este identic cu cel din 2008.

Sloganul cursei: „Alearga pentru tine”, iar mascota este Greeny, o frunza de plop zimbitoare si alergatoare. In aceeasi zi se organizeaza si campionatul national de maraton.

Din nou, premii foarte mari la Bucharest City Marathon. Marele premiu la cursa de 42 de km e de 10 mii de euro. La semi-maraton: 5 mii. Ca si la stafeta. Asta inseamna ca sigur vor veni din nou alergatori buni, din tarile ce produc pe banda asa ceva (Kenya, Etiopia). Se premiaza totodata primii opt clasati la fiecare categorie.

Taxa de participare: 35-40 de euro. La stafeta: 80-90 euro. Alte detalii pe site-ul www.bucharestcitymarathon.com.

Organizatorii, Bucharest Running Club, prin vocea inimoasei Valeria Racila van Groningen, au anuntat ca pina in octombrie isi propun sa organizeze cit mai multe actiuni de promovare a alergarii. Te alaturi?

Comments

comments

>
Previous post

Ne vom stringe 600?

Next post

Jurnal de Everest. "Muntii" din IOR

Alerg.ro

Alerg.ro

3 Comments

 1. aprilie 8, 2009 at 9:27 pm

  abia astept sa alerg pentru a doua oara maratonul de la Bucuresti, mai ales ca acum par mai organizati.

  Sper doar sa ne adunam mai multi de data asta.
  Vad ca inca nu au nici un formular de inregistrare pe site.

  PS: draguta mascota 🙂

 2. Viorel
  aprilie 9, 2009 at 6:34 am

  Particip si eu neaparat. Interesant totusi ca in RoCM (RO CLUB MARATON) exista opinii diferite: unii membri ai clubului, datorita traseului ciudat si a unei prime organizari cu lipsuri nu vor sa participe la Maraton, ci la semi, stafeta sau cursa populara. Parerea mea este ca suntem datori sa punem umarul (sau, ma rog, picioarele) pentru promovarea Maratonului Bucuresti si nu vom putea sa-l vedem „aglomerat” ca cele de afara daca nu participam noi mai intai la primele editii, care sunt si cele mai grele din punct de vedere organizatoric.

 3. maricu13
  aprilie 11, 2009 at 8:25 pm

  Salut Viorel
  in principiu, ai dreptate. Desi nu cred ca prea multi dintre membrii RoCM se vor da totusi deoparte de la alergat, chiar daca nu la maraton. Nici eu, spre exemplu, nu cred ca o sa alerg cursa de 42 de km, deoarece doar cu putin timp inainte o sa merg alt maraton.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *