sâmbătă, iunie 15 2024

Avem un nou câștigător al unui loc gratuit la concursul Transylvania 100k. Și ultimele informații despre competiție.
Trans
Au rămas mai puțin de două săptămâni pana la startul concursului Transylvania 100k și, luând în considerare dificultatea acestuia și de condițiile meteo posibile, organizatorii țin să reamintească unele lucruri importante.

Astfel, toți participanții trebuie să se asigure că în pachetul de start au toate articolele obligatorii, în acest sens semnând și o declarație pe propria răspundere.

Dacă un alergător nu are kit-ul de start complet, acestuia nu i se va permite să ia startul. Lista este disponibilă aici.

Printre altele, obligatorii sunt:
–    Un fluier. Acesta va fi primit gratuit, va avea un șnur, și trebuie folosit în timpul parcurgerii secțiunilor prin păduri. Fluierul trebuie folosit pentru ca aventualii urși să îi audă apropiindu-se pe alergători și cei dintâi să aibă timp să se retragă.
–    Echipament optim de protecție: bluză de corp cu mânecă lungă , haină de ploaie cu glugă, pantalon de ploaie, căciulă, mănuși. Cum vremea poate fi mai rece decât de obicei și cum la momentul startului vor fi încă, probabil, porțiuni cu zăpadă sau gheață pe munte, este recomandabilă completarea echipamentului cu haine de vreme rece, cu bețe de cățărare și colțari.

–    Atenție și la câinii ciobănești. Șansele de a-i întâlni pe traseu sunt destul de mici, deoarece concursul este organizat înainte de tradiționala urcare a oilor la munte (15 iunie). Ciobanii care încep de la mijlocul lui mai să pregătească stânele pentru venirea oilor vor fi informați despre concurs și rugați să își țină câinii legați pe toată desfășurarea acestuia. În eventualitatea, puțin probabilă, a întâlnirii cu câini ciobănești e important să nu vă apropiați de ei. Strigați pentru a fi auziți de stăpânii acestora și așteptați să fie îndepărtați pentru a vă continua drumul.

În încheierea capitolului referitor la siguranță, organizatorii recomandă tuturor să încheie o asigurare care să-i acopere în caz de accident.

Este totodată obligatoriu ca alergătorii să se prezinte personal la ședința tehnică și la verificarea pachetului de start, unde vor ridica numerele de concurs și tricoul tehnic. Acestea vor avea loc vineri, 16 mai 2014 la ora 17:00 (atenție, ora e modificată, față de cea anunțată inițial), la sala de sport din Bran.

Timpi limită
– Peștera  – 28km – ora 15:00 pentru ambele curse 50km și 100km (9 ore)
– Bușteni – 43 km – ora 20:00 – doar pentru 100km (14 ore)
– Bolboci – 60 km – ora 01:00, 18 mai – doar pentru 100km (19 ore)
– Moieciu – 87 km – ora 08:00, 18 mai – doar pentru 100km (26 ore)

Și acum tragerea la sorți pentru a doua etapă a concursului. S-au înscris patru persoane:

1.    Cezar Chițu
2.    Moroi Daniel
3.    Ștefan Pîrvu
4.    Bogdan I.

Prin intermediul site-ul random.org am tras la sorți numărul 2.

trag

Așadar, dl. Moroi Daniel și dl. Adrian (câștigător al primei etape) sunt rugați să se înscrie pe site și apoi, pentru a fi validați, să trimită un mesaj la adresa transilvania100k@yahoo.ro în care să spună că sunt câștigători ai concursului Alerg.ro

Multă, multă baftă.

Comments

comments

Previous

Dopajul. O problemă

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also