duminică, mai 19 2024

Dacă nu ar trebui să car după mine bicicleta, să am grijă de ea, să o curăț după o competiție prin noroaie aș participa mai des la triatloane. E ceva special la acest gen de concursuri, mai ales alternața înot (e atât de plăcut să plutești pe apă), mers pe bicicletă (momentele când crezi că ești mai rapid decât vântul) și alergare (da, picioarele sunt grele la început, dar apoi treptat-treptat începi să ai senzația de zbor). E greu la triatloane, dar e și tare frumos.

Sâmbătă 22 septembrie voi participa la Triathlon Challenge 2012, care se va desfășura la Mamaia. Dacă nu ar fi fost amânat și relocat din motive de siguranță, concursul ar fi trebuit să aibă loc la București. Unde ar fi fost fost cu atât mai frumos căci aș fi făcut ștafetă cu colegii (de rubrică) și prietenii mei Mădălina Amza (aka Gazela de la pagina 5) și Daniel Marinescu (aka Sundance).

Acum, o să fac singur proba de sprint (750 m înot, 20 km bicicletă și 5 km alergare), dar și echipă într-o competiție a bloggerilor.

Câteva cuvinte acum despre concurs. Circa 500 de persoane vor lua startul la Triathlon Challenge, care este una dintre cele mai importante competiții de triatlon din țară. Aflată la a patra ediție,competiția are probe individuale la sprint, supersprint și proba olimpică (1.5km înot, 40 km bicicletă, 10 km alergare), dar și ștafetă.

Deși la competiție participă și sportivi profesioniști, care se întrec în cadrul campionatelor naționale de triathlon, Trichallenge este în primul rând o competiție sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job și responsabilități, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului și ai mișcării.

Organizatorul concursului, clubul Smart Atletic, și-a propus totodată promovarea sportului în rândul copiilor, iar în acest sens organizează pe 30 septembrie, în parcul Herăstrău din București, TriKids Challenge, o cursă în care copiii cu vârste între 4 și 13 ani vor putea alerga și merge pe bicicletă.

Comments

comments

Previous

Jambierele Compressport UR2

Next

Ce se întâmplă dacă vezi căluți...

1 comment

  1. Succes, Maricule! E bine ca Alerg are macar un reprezentant acolo, si inca unul de vaza. Eu si Ghepardul abia asteptam sa ne scoti la bere ca sa sarbatorim un loc pe podium 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also