vineri, decembrie 9 2022
Cînd: 12 iunie
Unde: comuna Clinceni, sat Ordoreanu
Ce: o nouă ediţie Ultimate Mudness

Pe malul Argeşului, la căţiva paşi  de Bucureşti, un traseu de 5 kilometri cu obstacole, treceri prin apă şi noroi vă aşteaptă să vă testaţi rezistenţa, îndemânarea, dorinţa de aventură şi distracţie.

Mud

Ultimate Mudness nu este un concurs cronometrat, ci o cursă în care vă puteţi bucura fără limită de timp, de fiecare obstacol, de fiecare provocare de pe traseu. Fair-play-ul este obligatoriu, astfel încât veţi primi susţinere de la ceilalţi participanţi şi veţi putea ajuta la rândul vostru, pentru ca toţi să parcurgă traseul şi toate obstacolele întâlnite.

Vă puteţi înscrie individual sau puteţi participa în echipă, alături de familie, prieteni sau colegi, transformând cursa într-un teambuilding activ şi unic şi beneficiind totodată, de reducerile la taxele de participare acordate grupurilor.

Ultimate Mudness se adresează tuturor persoanelor, indiferent de pasiuni, sporturi preferate, nivel de performanţă sau vârstă.

Copiii între 3 şi 18 ani beneficiază de participare gratuită la Cursa Copiilor, care se va desfăşura pe categorii de vârstă.

Până pe 31 mai, taxele de participare sunt reduse.

Înscrierile se fac online pe www.ultimatemudness.ro.

Mai multe detalii găsiţi și pe Facebook: Ultimate Mudness (P)

Comments

comments

Previous

Trio pentru Rio

Next

Portret al atletului la tinerețe. 24h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also