sâmbătă, aprilie 13 2024
Cum e să alergi și în același timp să vizionezi toate episoadele din ”Urzeala Tronurilor”?

Pentru adevărații fani ai extrem de popularului serial de televiziune ”Urzeala Tronurilor” nu e nicio problemă să stea ore în șir în fața televizorului, eventual (sau obligatoriu?) cu o pungă de popcorn sau cu o bere în mînă, și să privească cu fervoare serialul favorit.  Care a ajuns deja la mai bine de 60 de episoade.

Numai că altfel stau lucrurile cînd urmărești ”Game of Thrones” (numele original al producției) și în același timp alergi un ”Marathron”, relatează  AdWeek.

Marathron?!!! Așa s-a numit proiectul companiei media Sky care recent a decis să organizeze o clasică cursă de ultramaraton, multi-day, în care participanții trebuiau să alerge în spatele unui camion pe care se afla un ecran unde rulau toate episoadele din cele șase sezoane de pînă acum ale serialului.

Inedita cursă (deși poate fi numită mai bine un ”vehicul” de promovare comercială?) a avut startul la Roma și s-a terminat, circa 600 km mai încolo, la Milano, la Castelul familiei Sforza, unde la finiș numeroși localnici s-au alăturat alergătorilor, vizionînd împreună primul episod din a șaptea serie a serialului.

Pentru cei cîțiva alergători care au parcurs întreaga distanță și care au văzut și serialul se pare că efortul a meritat. Parafrazînd una din bine cunoscutele replici din serial*, am spune: ”Alergătorii cer doar lucruri demne de regi”.

P.S.*Presa relatează că una din replicile des citate din ”Urzeala Tronurilor” este: „Oamenii înţelepţi nu cer lucruri demne de regi”, sfat al lui Catelyn Stark pentru fiul său, Robb.

Comments

comments

Previous

Jurnal de alergare. Cluj vs Gdansk

Next

GR20. De-a lungul munților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also