miercuri, decembrie 6 2023

Zalăul va găzdui pe 7 mai, în Piaţa 1 Decembrie 1918, prima ediţie a Zilei Sportului TenarisSilcotub, se arată într-un comunicat de presă. Evenimentul constă în două crosuri, unul de 3 km, respectiv unul de 10 km, alături de jocuri sportive şi demonstraţii.

Printre personalităţile prezente la eveniment se numără două sportive renumite: Gabriela Szabo, campioană mondială la atletism şi Diana Oprea, campioană mondială la fitness, alături de Gianina Corondan şi Cabral Ibacka, moderatorii evenimentului.

Întreaga zi de 7 mai va fi dedicată sportului şi beneficiilor pe care acesta le aduce. Aşadar, pe lângă cele două crosuri, evenimentul implică jocuri precum baschet, volei, fotbal şi competiţii de familie. Mai mult, în acelaşi spirit sportiv, scena va fi rezervată demonstraţiilor inedite: capoeira, freestyle football, karate, kangoo jumps, spectacol de majorete, dans sportiv.

Premii
Premiile pentru crosul de 10 km sunt: locul I – cameră video, locul II – DVD player portabil, iar locul III – aparat foto. Vor fi alocate 18 premii pentru fiecare loc la acest cros. 

În cadrul crosului de 3 km, locul I va fi premiat cu un set de rachete de tenis, locul II cu un stepper, iar cei clasaţi pe locul III vor primi o minge de fitness. În total, 20 de premii vor fi oferite pentru fiecare loc din cadrul crosului de 3 km.

De asemenea, va fi organizată o tombolă specială, în cadrul căreia vor fi premiaţi 100 de câştigători. Printre premiile la tombolă se numără: mingi, rachete de badminton, palete de tenis, rucsacuri şi genţi.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.ziuasportuluitenaris.ro

Comments

comments

Previous

GrizonoToane: Cum am ratat un antrenament!

Next

Alerg la Moieciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also