marți, mai 28 2024

– participanții la proiectul 8, 7, 6 au trecut cu bine peste hopul numit continentul Asia. La maratonul de la Dubai, Viorica Gabrian a reușit un excelent timp de 03h:30min:28sec (va trebui să verific, dar s-ar putea să fie un record național la categoria +40 ani), iar Daniel Lixandru – 3h:36min:21sec și Ilie Roșu (care a alergat cu steagurile-i nelipsite) – 3h:58min:32sec.

– în cursa pentru a fi primul român care a alergat maratoane pe toate cele șapte continente s-a „înscris” și Eduard Popescu, un român trăitor în America, reiese dintr-un text publicat de România Liberă.

– mai sunt doar șase zile pînă la semi-maratonul Gerar. Sunt 70 de echipe înscrise pentru proba de semi-maraton (și mai sunt încă doritori) și aproape 130 de alergători la cros. Gerar se anunță un succes cu casa închisă.

– pentru luna martie, Ro Club Maraton s-ar putea să organizeze alte două evenimente-premieră în România. Evident, au legătură cu alergarea. La momentul potrivit, vom dezvălui în exclusivitate amănunte din viitoare stenograme secrete.

– pe 5 martie o să fie sigur însă o alergare în cadrul competiției Postăvaru Night. Mai exact un cros montan pe distanța de 4.5 km, cu o diferență de nivel de 700m.

– s-a dat startul la înscrieri pentru EcoMarathon Moieciu, primul maraton montan al acestui an. Amănunte aici.

Comments

comments

Previous

Stenogramele secrete ale lui Gerar (II)

Next

Respirația. Un fel de ghid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also