marți, septembrie 27 2022

Deschid o listă de susținători pentru el. Are multe (nu toate, evident!) din calitățile necesare unui lider în domeniul său de activitate. E puternic, ambițios, muncește din greu și – mai ales – nu se mulțumește cu puțin. Visează cu ochii deschiși, deși unii ar putea spune că se întinde mai mult decît îi permite plapuma. Dar numai cine dorește cu adevărat să își provoace limitele și le va putea depăși.

E drept că nu e carismatic. Nici vorbitor grozav. Mai are o neliniște permanentă (zici că nu poate sta locului) și o timiditate care uneori pare apropiată de aroganță. Nu e nici prea înalt…

Nici profesia lui nu e una de prim plan. Nu e fotbalist, nici vedetă de televiziune. Nu face afaceri, nici nu lucrează la vamă. De fapt, nici măcar nu are un loc de muncă, pentru moment abia își permite să supraviețuiască financiar.

Însă trăiește pentru o pasiune, cu tot ceea ce înseamnă asta. Tot ce i se întîmplă mai bine și mai frumos, dar și cel mai greu are legătură cu pasiunea lui. Cel mai intens aici trăiește, așa se simte liber. Cele mai importante, mai autentice lecții de viață astfel le-a învățat, prin intermediul pasiunii sale.

Iar pasiunea lui e triatlonul. Așa ceva sună însă straniu și neclar în România…
 
Triatlonistul Ciprian Bălănescu și-a lansat astăzi oficial site-ul personal. E un proiect deosebit, cu multă informație și imagini de calitate. E un proiect în care s-au implicat prieteni și susținători.  Site-ul este, desigur, un instrument pentru promovarea imaginii și a performanțelor lui Ciprian Bălănescu, dar se vrea și o modalitate de a susține dezvoltarea triatlonului în România. 

Performanța nu se poate face însă fără efort și fără susținere, inclusiv financiară. Iar Ciprian Bălănescu are nevoie de sprijin. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.ciprianbalanescu.ro.

Un portret al lui Ciprian e disponibil aici.

Comments

comments

Previous

Yaktrax. La final de iarnă

Next

După tsunami

2 comments

  1. Baiatul asta merita sustinut, iar prezentarea pe care i-ai facut este corecta, dar totodata te indeamna sa-l cunosti mai in amanunt intrand pe site-ul lui. Am vazut site-ul in intregime si este foarte bine facut, cu profesionalism si bun simt, care il reflecta exact pe Ciprian. Nici nu vreau sa mai vorbesc despre videoclip care este cu adevarat deosebit. Felicitari si tie Marian pt ajutorul pe care i-l acorzi acestui baiat. Iar lui Ciprian – MULTA BAFTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also