vineri, aprilie 19 2024

Pentru al doilea an consecutiv, va fi maraton internațional la Chișinău. Pe 17 aprilie.

Anul trecut, au alergat circa 1000 de oameni la cursele de 10km, 21km și 42 km. Printre ei și cîțiva alergători români. Restul, alte cîteva mii, s-au întrecut în proba de cros Fun Run.

Traseul competiției trece pe străzile centrale ale Chişinăului (vezi harta), iar linia de start şi finiş se află chiar în inima capitalei moldoveneşti – în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Chi

Conform organizatorilor, ”toţi participanţii vor primi un pachet de start, care va include: un număr individual cu un cip electronic de unică folosinţă pentru cronometrarea timpului, un tricou oficial în calitate de suvenir şi harta curselor cu descrierea detaliată a programului evenimentului.

De-a lungul traseului maratonului vor fi amplasate puncte de alimentaţie, unde alergătorii îşi vor putea întări forţele cu produse folositoare, îşi vor putea potoli setea şi se răcori cu bureţi uzi, vor fi amplasate şi wc-uri, iar în caz de necesitate alergătorii vor putea primi ajutor medical.

La linia de finiş pe toţi participanţii îi aşteaptă o medalie de participare, iar pe învingători – premii valoroase”.

Detalii găsiți pe site-ul oficial.

Ar mai merita de spus că, prin intermediul Alerg.ro, în calitate de partener al evenimentului, se poate beneficia de unele facilități. Astfel, se poate constitui un grup și beneficia de reducere la taxa de participare și la cazare:

10% – grup de de la 5-10 persoane;

20% – grup de la 11-30 persoane;

30% – grup de la 31 persoane;

Așadar, cine dorește să participe la Maratonul Internațional Chișinău (în probele competitive) și să se alăture unui viitor grup de participanți poate lăsa un mesaj aici, ca un comentariu, sau poate scrie la adresa marian.chiriac@alerg.ro.

Comments

comments

Previous

Șarapova, da! Dar și atleți

Next

Alergarea contra viciilor rușinoase

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also