joi, martie 28 2024
Prima ediție. 22 iulie 2016, parcul Alexandru Ioan Cuza. Concurs de alergare pe timp de noapte. Start la ora 21:00

Bucharest After9Cross, competiție unică în cadrul sistemului RUNFEST, se va desfășura pe malul lacului IOR, în parcul Alexandru Ioan Cuza, locul fiind schimbat față de anunțul inițial pentru a oferi variante mai atractive pentru amenajarea zonei de Start/Finish și pentru cursele din cadrul competiției.

Cel mai nou eveniment urban din seria concursurilor RUNFEST oferă tuturor amatorilor de distracție prin sport ocazia să se bucure de o atmosferă deosebită. Concurenții se vor întâlni într-un cadru special pregătit, cu multe surse de energie și voie bună, muzică, jocuri de lumini și efecte, purtând costumații în culori vii și accesorii fosforescente.

Echipa MPG a pregătit două curse de alergare, de 6 km și de 9,5 kilometri, ce se vor desfășura în jurul lacului IOR,  și la care pot lua parte alergătorii amatori, indiferent de abilități, începând cu vârsta de 10 ani.

011

Zona de Start/Finish se va afla în fața scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza, de unde toți concurenții vor pleca în cursele de alergare.

Participanții la Bucharest After9Cross se vor putea pregăti de concurs în ritmuri vesele de samba, într-un spectacol vizual și sonor oferit de membrii Bălașa Percussion Group. La eveniment vor avea ocazia să își completeze ținutele strălucitoare de seară cu desene fosforescente și să imortalizeze toate momentele de distracție la Photo corner.

Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 19 iulie a.c., pe pagina dedicată evenimentului de pe platforma www.runfest.ro.

Comments

comments

Previous

Doping. Nu numai Rusia...

Next

Doping. Nicolae Soare, depistat pozitiv cu meldonium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also