miercuri, aprilie 17 2024

Noroc cu protestele antiguvernamentale din țară, măcar aici este acțiune, nu ca în alergare unde nu s-a întîmplat mai nimic în zilele din urmă. Doar două ar fi informațiile care ar merita consemnate.

Mai întîi, faptul că – reconfirmîndu-și forma bună – Claudia Bobocea a reușit să scoată un timp de 8min:51,58sec pe distanța de 3.000 metri în cadrul unui concurs de sală desfășurat la Karlsruhe. Ea s-a clasat aici pe locul 5, însă timpul realizat e un record personal și sub baremul necesar pentru participarea la Campionatele Europene de Sală, ce se vor desfășura la Belgrad între 3-5 martie.

Altfel, pe 4 februarie, la Slănic Prahova a avut loc al doilea antrenament competitiv din circuitul Ultra Penta 6h, destinat monitorizării pregătirii de iarnă a atleților amatori. Pînă acum, cea mai lungă distanță alergată în cadrul acestui program aparține lui Octavian Ciorescu – 106,8 km. Detalii complete aici.

Puteți achiziționa revista Alerg #33, în format electronic – AICI – , sau suplimentul special Alerg la Circuitul Carpaților AICI 

Și acum cursele lunii februarie

12 februarie. Cluj. Vlădeasa Winter Trail. Detalii aici

18 februarie. Rîșnov. Maratonul Zăpezii. Detalii aici

18 februarie. Petroșani. Parângul Night Challenge, 18 februarie Detalii aici

18 februarie, Slănic, Prahova, A treia etapă a Ultra Penta 6h. Detalii aici.

18 februarie, Izvorani. Winter TriChallenge, concurs de triatlon și duatlon. Detalii aici.

Cam atît.

Comments

comments

Previous

Revista Alerg #33. Dans

Next

Dopaj. Rusia ratează Mondialele de atletism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also