joi, martie 28 2024
Pe 1 octombrie, în premieră, se organizează Semimaratonul Buftea

Sunt trei curse, pe distanțe de 7km, 14 km și respectiv semimaraton (21km)

Această nouă competiție propune un format inedit. Deoarece se aleargă în circuit, pe o buclă de circa 7 km, sportivii participanți la probele de 21 și, respectiv, de 14 kilometri vor puncta în clasamentele probelor inferioare.

”Astfel, un sportiv bine pregătit, înscris la cursa de 21 de kilometri, are șansa să își demonstreze nu doar rezistența, ci și viteza, regulamentul nostru permițându-i să puncteze și la probele de 7 și 14 kilometri, de fiecare dată când parcurge bucla de 7 kilometri”, spune Cosmin Rogoveanu, reprezentantul Asociației Pegas Triatlon Club, organizatorul concursului.

Persoanele care doresc să se înscrie la prima ediție a Semimaratonului Buftea o pot face, completând formularul disponibil la pagina www.buftea21km.ro. Traseul este, de asemenea, disponibil la același link.

Tarifele de sunt disponibile aici, variind în funcție de probă și de perioada de înscriere.

Organizatorii anunță un kit de concurs generos, o medalie de finișer inedită și premii variate.

Asociația Pegas Triatlon Club organizează, anual, și competițiile Pegas Triatlon Buftea, Pegas Duatlon Buftea și Cozia Mountain Run. Până în prezent, Asociația a organizat, în orașul Buftea, patru concursuri de duatlon și patru competiții de triatlon.

Comments

comments

Previous

Pe scurt. Ultra cu fox, la naționale

Next

M-am decis să abandonez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also