vineri, martie 29 2024
On Running, brandul elvețian de alergare cu cea mai mare creștere internațională din ultimii ani, este disponibil și în România începând cu 3 aprilie. Produsele On Running, care oferă o nouă experiență a alergării, vor putea fi găsite în mai multe magazine fizice din țară, dar și pe site-urile acestora, se arată într-o informare de presă.

Povestea On Running a luat naștere în ianuarie 2010, atunci când o echipă formată din sportivi și ingineri a creat un pantof care își propunea ca talpa să aibă un dublu rol: să amortizeze aterizarea alergătorului și să sporească propulsia la desprinderea de la sol. Astfel a luat naștere tehnologia CloudTec®, care avea să devină definitorie pentru brandul elvețian prin expresia “Run On Clouds” (“Aleargă Pe Nori”). Primul prototip creat în laboratorul din Zurich a avut un succes imediat: acesta a fost premiat la cel mai important eveniment dedicat noilor branduri sportive – ISPO Brandnew.

Focusul brandului este acela de a ajuta sportivii să alerge în mod natural, nu să le corecteze mișcarea. Proprietațile tehnologiei CloudTec® permit alergătorilor să își păstreze mișcarea naturală, iar pantoful se adaptează nevoilor fiecăruia, devenind astfel un partener personalizat de cursă lungă.

În prezent, produsele On Running sunt purtate de aproximativ 3 milioane de alergători din peste 50 țări, brandul are cea mai mare creștere din lume pe segmentul de alergare. În România, sportivii vor putea achiziționa cele mai importante modele din portofoliul brandului, precum Cloud, Cloud X, Cloudflow, Cloudflyer, Cloudventure, Cloudflash din următoarele magazine fizice și online:

Pe tot parcursul anului 2018 vor exista mai multe evenimente în cadrul cărora pasionații de alergare vor putea testa pantofii On Running, acestea urmând a fi comunicate pe pagina de Facebook a brandului.

Lista completă cu magazinele unde sunt disponibile produsele On Running va fi actualizată constant pe site-ul www.on-running.com, secțiunea “Where to buy”. Produsele On sunt distribuite în România de către Extreme Riders Distribution.

Despre Extreme Riders Distribution

Extreme Riders Distribution activează din anul 2000 ca distribuitor de echipament sportiv specializat pe zona de biciclete. Printre brandurile aduse în România se numără: GT, Cannondale, Santa Cruz, Schwinn, Crank Brothers, Garmin, Michelin, Sugoi, Sombrio, Giro, Bell, Blackburn, Fabric și Easton. Din 2018 portofoliul s-a extins și la produse de alergare prin importarea brandului On Running.

Mai multe detalii despre brandurile ERD puteți găsi pe site: http://www.extremeriders.ro/

Comments

comments

Previous

Cum se reinventează atletismul...

Next

Pe scurt. Pe toate azimuturile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also