vineri, aprilie 19 2024
Vă propunem ceva inedit: să pariem pe locurile pe care le vor ocupa alergătorii români la Campionatul Mondial de alergare montană de lungă distanță.

Vrem să fie doar o modalitate de exprimare a interesului și a susținerii față de cei care reprezintă România la acest eveniment major. O formă de empatie și, de ce nu, un soi de piază bună. Un joc.

Așadar, vă invităm ca, printr-un comentariu la acest text, să indicați locurile pe care credeți că le vor obține cei nouă alergători români. Cel care va avea cele mai multe rezultate exacte va primi un abonament gratuit, pe un an de zile, la revista Alerg.

Reamintim că la cea de-a XV-a ediţie a Campionatului Mondial de alergare montană de lungă distanţă, care va avea loc duminică în Polonia, la Karpacz,  de la ora 10, România va fi reprezentată de Denisa Dragomir, Iulia Găinariu, Ingrid Mutter și Andreea Pîșcu, iar la băieţil de Bogdan Damian, Gyorgy-Istvan Szabolcs, Viorel Pălici, Andrei Preda și Ionuţ Zincă.

Cursa din Polonia va alinia la start 135 de alergători, 59 de fete şi 76 de băieţi, din 20 de țări. Traseul este de 36,2 kilometri, cu o diferenţă de nivel de 2.110 metri.

Vă oferim un exemplu de cum ar putea arăta un „pariu” (alergătorii sunt aranjați alfabetic, iar cifra reprezintă estimarea locului ocupat în final):

Fete:
– Dragomir – 2
– Găinariu – 27
– Mutter – 9
– Pîșcu – 38

Băieți:
– Damian – 20
– Gyorgy-Istvan – 14
– Pălici – 23
– Preda – 39
– Zincă – 8

”Pariurile” pot fi plasate, obligatoriu ca un comentariu la acest text, pînă sîmbătă 23 iunie, ora 23:59. Multă baftă tuturor, dar mai ales alergătorilor români.

Comments

comments

Previous

Bogdan Damian: Vom da totul, sper să fie bine

Next

Mondialele de lungă distanță. Rezultatele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also