vineri, martie 29 2024

Cîteva informații de interes din lumea alergării

# Azi, la ora 23:00 se dă startul la Transgrancanaria, cursă din circuitul Ultra-Trail® World Tour. Traseul, care are o lungime de 128km și +7500m diferență de nivel pozitivă, parcurge insula Gran Canaria de la nord la sud. Sînt nenumărați alergători de top la start, printre favoriți numărîndu-se și Robert Hajnal (el și-a propus o clasare în primii cinci). Recordul traseului este deținut de Pau Capell – 12h:42min, timp realizat în 2018. Site-ul oficial al concursului este aici.

# Sîmbătă, 7 martie 2020, sportivi amatori și voluntari interesați de un mediu curat, se strâng la Râmnicu Vâlcea, pentru a curăța de gunoaie pădurea Fețeni. Este a doua ediție a proiectului Plogging pentru România, mișcare ecologică prin alergare și sport, ce curăță de gunoaie pădurile din țară, cu sprijinul voluntarilor. Mai multe detalii aici.

# Și pentru că ne plac mult știrile despre alergare și ecologie, să consemnăm și faptul că pe 14 martie organizatorii Maratonului Apuseni organizează a treia ediție a acțiunii de împădurire în zona Vâlcele, Cluj. Doritorii se pot înscrie aici, iar cine vrea să susțină acțiunea o poate face online aici.

# Pe 11 iulie va avea loc Predeal Forest Run. Este a doua ediție a concursului care are trei probe: K13 cros (+650m verticali), K24 semimaraton (+1250m) și K42maraton (+2480m). Mai multe detalii aici.

Comments

comments

Previous

Hoka, Hitler și pantofii de alergare

Next

Concursurile cu peste 1.000 de participanți, interzise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also