vineri, aprilie 19 2024

După o scurtă pauză, Crosul pentru viață se organizează din nou

După doi ani de pauză, participanții la Crosul pentru Viață se vor bucura din nou sîmbătă 19 martie 2022 de medalia confecționată din ceramica de Horezu, se arată într-un comunicat al organizatorilor!

Înscrie-te și tu la cel mai mare eveniment sportiv pro-viață al anului! Crosul pentru Viață, ajuns la a șaptea ediție, va avea loc ȋn Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (IOR) din București. La ora 9:30 vor lua startul participanții la Crosul de 11 km și la Crosul Familiei de 3 km, iar ȋncepând cu ora 11:30 copiii cu vârste cuprinse ȋntre 3 și 14 ani vor alerga la Crosul Copiilor, pe distanțe variind ȋntre 200 m și 800 m.

Crosul are loc anual în Luna pentru Viață (martie) ce culminează cu Marșul pentru Viață. Sub genericul „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”, Marșul pentru Viață 2022 va avea loc pe 26 martie în București și în alte câteva sute de localități din România și Republica Moldova.

Fondurile colectate prin organizarea crosului vor fi donate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” ȋn scopul derulării campaniei “Sprijin pentru femeile și familiile aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Crosul pentru Viață 2022 este organizat de Asociația „Studenți pentru Viață”, ȋn colaborare cu „Pegas Triatlon Club” și cu sustinerea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Pentru inscrieri si alte detalii: http://www.crosulpentruviata.ro/inregistreaza-te/

Comments

comments

Previous

Băneasa Forest Run. Alergare în pădurea din oraș

Next

Despre ultramaraton în Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also