marți, aprilie 16 2024

Locul desfasurarii: Valea Cernei, 12km in amonte de Baile Herculane
Data: 23 mai 2010
Organizator: Clubul Sportiv Alternative Timisoara

Clubul Sportiv Alternative va organiza, la cererea publicului, o proba suplimentara de semimaraton de alergare montan, alături de Hercules Maraton, in data de 23 mai. Proba de semimaraton este mai scurta si mai usoara. Traseul are o lungime de 20.5km si o diferenta de nivel 1020m, comparativ cu maratonul Hercules, care se intinde pe o lungime de 37.5km si are o diferenta de nivel de 2030m. Ambele trasee se vor desfasura in decorul pitoresc al vaii Cernei pe drumuri forestiere si poteci.

Taxa de participare la semimaratonul Hercules este de 40 lei daca se achita in aprilie si de 60 lei pentru cei care o platesc in mai.

La maraton s-au inscris deja peste 70 de participanti din toate colturile tarii (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Drobeta Turnu-Severin, Sibiu, Aiud, Resita, Lugoj…)

Dorinta organizatorilor este de a oferi cat mai multor participanti motivatia de a iesi in natura, de a-si petrece timpul liber intr-un mod activ.
Semimaratonul se adreseaza tuturor celor care iubesc natura si muntele, au ambitie si vor sa guste acest tip de concurs. Dorim sa aratam ca a practica sportul in natura trebuie sa insemne si a respecta natura. Dorim sa lasam in urma noastra muntii curati asa cum i-am gasit. De aceea participantii trebuie sa-si asume responsabilitatea de a nu lasa nimic in urma pe traseu,  iar noi ca organizatori ne asumam responsabilitatea ca dupa concurs sa indepartam toate materialele folosite pentru marcarea lui.

Comments

comments

Previous

The Clever Little Bag

Next

Week-end turat la maximum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also