joi, aprilie 18 2024

Exact acum o săptămână porneam alături de cei cinci prieteni (Șerban Chiurlea, Gabriel Solomon, Daniel Mușat, Corin Zinz și Edi Petrov) care și-au propus să parcurgă, în alergare, România de la un capăt la un altul. TranRomania Run, TRR, este un proiect întins pe distanța a 860 de kilometri, de la Rădăuți-Prut (în extremitatea nord-estică a țării) și Orșova (în sud-vestul extrem), aflat la a doua ediție.

Relatări succinte, la zi, puteți citi pe www.gabrielsolomon.ro sau pe Chiurleas.blogspot.com.

Va urma în curând o relatare a experienței personale din primele două zile de alergare. Asta ar fi una dintre restanțe.

Tot acum o săptămână a avut loc și maratonul Apuseni mgs systems. A fost a doua ediție a uneia din cele mai prietenoase și mai bine organizate curse montane din România, câștigată la masculin de clujeanul Bogya Tamas și la feminin de Gianina Tănase (Timișoara). Vom avea de acolo o relatare de la Adrian Ber. Ar mai fi așadar o restanță rezolvată.

Pentru zilele următoare pe Alerg.ro vom inaugura o nouă rubrică, dedicată – oarecum în compensare, oricum spre completare! – alergării pe distanțe scurte. Numele titularului noii rubrici îl țin pe moment ascuns, asta doar pentru a mai crește puțin tensiunea momentului. De parcă nu ar fi înfiorător de cald, iar disputele politice inflamate la maximum.

Tot în curând, relatări despre noi curse ale acestei veri, despre proiectul Primul Maraton – Raiffeisen Runners, despre alergare la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice etc.

Comments

comments

Previous

Diagonala Nebunilor. A nebunilor fericiți

Next

Maraton în Apuseni. Și cros la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also