vineri, martie 29 2024

Pe Steven van Groningen, CEO la Raiffeisen Bank, l-am văzut nu o dată pe la competițiile de alergare sau pe la triatloanele din România.De data aceasta s-a antrenat cu echipa Raiffeisen Runners care se pregătește pentru Maratonul Internațional București.

Raiff

Mereu destins, cu un zîmbet plăcut pe față, nici prea protocolar în relația cu ceilalți, dar nici dispus să se tragă de șireturi cu oricine, van Groningen e o apariție care nu poate trece neobservată.

Asta nu doar pentru că e blond precum un viking, ci pentru că impune, prin statură, prin fizic și mai ales prin atitudine.

Nu știu cum e Steven van Groningen ca președinte al unei bănci cu peste 6 mii de angajați, știu însă cum s-a comportat în fața alergătorilor din echipa Raiffeisen Runners care se pregătesc pentru Maratonul Internațional București.

Calm, atent, vorbind o limbă română cursivă, cu un vag accent, van Groningen a încercat să fie mobilizator și prietenos în același timp, să împărtășească puțin din experiența sa de sportiv dar și de persoană care care și-a asumat valorile induse de mișcarea fizică. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Comments

comments

Previous

Pentru alergători, de la PUMA (P)

Next

Wilson Kipsang. Nou record mondial la maraton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also