joi, martie 28 2024

O sportivă de performanță a decis să își serbeze ziua de naștere printr-o alergare. Iar cel mai important club de alergare organizează un maraton… istoric.

Banda

*** Scrimera Ana-Maria Brânză, vicecampioană olimpică la Beijing, a lansat un proiect inedit, prin care invită pe toți copiii, tinerii și vârstnicii din România să își aniverseze ziua de naștere, printr-o alergare împreună cu prietenii și invitații lor.  În locul tradiționalelor cadouri, invitații vor oferi sume de bani în favoarea unei cauze nobile.
Evenimentul va avea loc duminică 24 noiembrie, în Parcul Tineretului din București, la ora 10:00, lângă Cafeneaua Actorilor. Banii strânși urmează să fie donați Asociației pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA). Întâlnirea este programată pentru duminică, ora 10,00, pe malul lacului.
”Cursa va avea o lungime de 2,9 km. Nu se vor acorda premii, important este să participe lumea. Așteptăm între 200 și 300 de participanți, sumele colectate urmează să fie folosite pentru achiziționarea de mobilier pentru proiectul Căsuța piticilor cu autism”, a declarat Ana-Maria Brânză, care este născută în data de 26 noiembrie 1984, relatează Agerpres.
Detalii suplimentare puteți găsi pe site-ul www.aleargadeziuata.ro.

*** Pe 1 decembrie, Ro Club Maraton organizează o nouă ediție a Maratonului Reîntregirii Neamului Românesc. Competiția are mai multe probe competitive: maraton, semimaraton și ștafetă maraton și, în plus, o cursă populară de 3,14km. Se va alerga în Parcul IOR din București. Detalii la roclubmaraton.ro sau în mesajul audio de mai jos.

PROMO Maraton ! Dec

Comments

comments

Previous

Despre alergare, la extreme

Next

Pofta de maraton

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also