vineri, aprilie 19 2024

Cam așa o să petreacă Gabriel Solomon, de azi și până sâmbătă după amiaza.

sky

SkyRun 24H. Așa se numește proiectul pe care Gabriel Solomon îl începe vineri la ora 14:00: o alergare de 24 de ore pe scările SkyTower, cea mai înaltă clădire din România. Altfel spus, 34 de etaje, 119 metri ascensiune, 680 de trepte.

Cea mai bună performanță mondială în această inedită ”probă” este de 18.585 metri ”urcați” pe scări. Pentru a-l depăși, ceea ce își propune, dar nu cu orice preț, Gabriel Solomon ar trebui să facă 157 de ascensiuni în cele 24 de ore. Apoi, la sfârșit va da ștafeta participanților la cursa de alergare pe scări SkyRun.

Pentru cine dorește, aventura sa poate fi urmărită prin intermediul unei aplicații, disponibile aici.

Pentru cine vrea să vadă cum era Gabriel Solomon acum trei ani și mai bine, poate (re)citi un interviu mai puțin obișnuit.

De atunci s-au schimbat mai multe lucruri: și-a îmbunătățit recordul personal la maraton, nu mai are funcție în cadrul Ro Club Maraton, a traversat de mai multe ori România în alergare, s-a însurat și și-a schimbat serviciul, a alergat 213,75 km pe bandă (tot în 24 de ore), a dus la bun sfârșit mai multe proiecte umanitare etc, etc.

Multă baftă, Gabriel.

Comments

comments

Previous

Eliorun. O alergare

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also