vineri, septembrie 22 2023

# Lansat oficial în decembrie, modelul adidas Ultraboost 19 intră de săptămîna viitoare și în magazinele din întreaga lume. Acest model este unul mai simplu decît predecesoarele sale, incluzînd mai puține componente, dar punînd în continuare accent pe competitivitate, se arată într-un comunicat de presă.

Principalele noutăți legate de Ultraboost 19 sunt:
– mai multă spumă Boost în talpa intermediară ceea ce, conform companiei, ar aduce un retur mai mare de energie
– o construcție uşoară pentru susținere sporită la aterizare și tranziție rapidă pentru propulsarea sportivilor
– un nou mesh la interior care se dorește mai confortabil pentru picior
– design decupat în spatele călcîiului, pentru adaptabilitate și suport

Noul pantof de alergare este lansat într-o nouă campanie de marketing numită Recode Running. Adidas Ultraboost 19 a fost lansat inițial într-o variantă limitată Laser Red, iar noul model soseşte în magazinele adidas din întreaga lume începînd cu 21 februarie. Mai multe detalii pe http://www.adidas.com/running_ultraboost.

# În magazinele Kaufland din toată țara se pot găsi se găsesc articole sportive din noua marcă proprie Newletics. Acestea includ articole de îmbrăcăminte și accesorii clasice, cum ar fi tricouri, leggings, șorturi sau încălțăminte, produse pentru antrenamente de alergare, trekking, ski, înot, pentru diferite sporturi cu mingea, yoga, pilates, fitness, dar și accesorii specializate, precum seturi de gantere sau mingi medicinale.

”Newletics oferă un echipament sportiv funcțional și rezistent, care își păstrează forma în timp, având un design modern și caracteristici adaptate nevoilor sportivilor, precum funcția de reglare a umidității corpului, dar și impermeabilitate și rezistență la murdărie, beneficii obținute prin intermediul tehnologiei inovatoare BIONIC FINISH. Majoritatea articolelor textile Newletics este produsă din bumbac bio și este certificată GOTS și cu sigiliul OEKO-TEX”, se arată într-un comunicat de presă.

Luna martie va aduce oferte speciale pentru articole și accesorii din gama dedicată bicicliștilor.

Comments

comments

Previous

Alb, tînăr. Și un nou record european la semimaraton

Next

Pe scurt. În sală și prin zăpadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also