luni, iunie 24 2024

– Sportivii români au obținut rezultate foarte bune la Campionatele Mondiale de Alergare Montană desfășurate pe 11 septembrie în Albania. Astfel, junioara Denisa Dragomir s-a clasat pe locul 3 la individual, în timp ce echipa de fete (din care au mai făcut parte Laura Popescu și Alina Dan) a cucerit medalia de argint. Și echipa de juniori a obținut o clasare bună, locul 4 respectiv, în timp ce cele mai bune rezultate la individual au fost obținute de Cosmin Căldăroiu (locul 4 la general), Szabolocs Gyorgy (locul 10) și Alexandru Staicu (locul 19).
În proba seniorilor, Ionuț Zincă s-a clasat pe locul 7 din 131 de participanți.

– La Onești au avut loc în acest week-end Campionatele Naționale de Semi-maraton. La seniori a cîștigat Constantin Ifrim – 1h:08min:33 sec, în timp ce la fete cea mai bună a fost Paula Todoran. Pe echipe au cîștigat CSM Onești (la masculin) și CSM Zalău (la feminin).

– După opt zile de concurs, parcurgerea a peste 200 de km, a patru țări și a mai multor vîrfuri din Alpi de circa 3.000 m altitudine, s-a încheiat Gore-Tex Transalpine Run. Competiția, una dintre cele mai solicitante din lume, a fost terminată cu bine și de cele două echipe românești participante, Team Romania (Andreea Dan și Silvia David) și respectiv Team Carpathian Man (Lucian Clinciu și Daniel Marc).

– Circa 500 de persoane, copii, alergători amatori și veterani au participat duminică 11 septembrie la Crosul Societății Civile, ultima acțiune din seria premergătoare Maratonului Internațional București. Desfășurat în parcul Herăstrău, crosul a avut circa 5 km lungime și a fost cîștigat la feminin de Alexandra Varga și la masculin de Ion Bocancea. Au fost acordate în final 18 premii din partea a doi sponsori: Raiffeisen  Bank și Isostar.

Comments

comments

Previous

Crosul Petrom. Alergare, noutăți, premii

Next

Un vot pentru viitorul copiilor!

2 comments

  1. Imi pare rau sa corectez dar la feminin (vorbesc general si nu categorii de varsta) a castigat Ioana Nica cu mare avans fata de Alexandra Varga (daca nu ma crezi verifica fotografiile de la Cros)

  2. Buna ziua
    mie imi pare bine ca ma corectezi. Insa informatia pe care am publicat-o s-a bazat pe comunicatul de presa oficial al organizatorilor.

    multumesc frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also