sâmbătă, iunie 15 2024

Cum va arăta lumea alergării după ce lucrurile din jur se vor mai liniști? Nimeni nu știe acest lucru, însă cu siguranță aceasta va fi diferită

Pînă la întîlnirea cu această nouă lume, vă oferim rezultatele unui mini-chestionar despre cum și-ar dori să arate, ce așteptări și temeri au practicanții de sport din România (în majoritate alergători) legate de viitoarele evenimente de alergare.

Chestionarul a fost realizat de către Gabriel Solomon (42km.ro, iar întrebările se găsesc aici), iar la acesta au răspuns 175 de persoane (în majoritate practicanți de alergare, dar și de ciclism, înot și triatlon), active (cu o medie de participare la 3-5 concursuri pe an). Mai jos, detalii despre răspunsurile participanților.

# Cei mai mulți doresc în continuare să participe la evenimentele sportive la care sînt înscriși, chiar dacă pe moment acestea sînt suspendate

# Majoritatea își dorește să meargă la competiții cu un număr mai redus de participanți (500-1000 oameni)

# Tot mai mulți își doresc măsuri suplimentare de siguranță la viitoarele competiții

# Oamenii își doresc să participe la viitoare alergări de grup, dar ar vrea ca acestea să aibă un număr nu foarte mare de participanți (5-30 persoane)

Comments

comments

Previous

Adrian Mila: Alerg, căci e distractiv

Next

Europene Masters 5km. Virtual, desigur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also