duminică, mai 19 2024

Jurnaliştii nu sunt chiar cele mai sportive persoane, deşi meseria lor presupune multă alergătură. Nu, nu e alergare, ci alergătură… după ştiri. De fapt, stereotipul clasic al jurnalistului (de teren, cel puţin) e cel al unui ins pufăind din ţigară, cu o cafea mereu la îndemînă, agitat şi tot pe fugă.

De aceea, nu a fost deloc surprinzător cînd, astăzi, la un cros pentru jurnalişti au fost prezenţi doar cîţiva. Crosul, intitulat puţin cam pretenţios, Grand Prix Urgo* s-a desfăşurat sub îndemnul “aleargă şi pentru tine, nu doar pentru ştiri” şi s-a bucurat de prezenţa campioanei olimpice Gabriela  Szabo. S-au alergat 1500 de metri, într-un ritm mediu, pe o căldură sufocantă.“Mi-a făcut o deosebită plăcere să invit colegii din presă la o alergare de dimineaţă, pentru a ne menţine în formă şi a trimite un mesaj de susţinere către toţi cei în viaţa cărora sportul, în general, şi atletismul, în special, poate încă juca un rol deosebit”, a declarat Gabriela Szabo.
În cele din urmă, Urgo şi-a prezentat mai multe produse care pot fi utile şi alergătorilor, respectiv plasturi împotriva băşicilor şi o soluţie cu filmogel (polimer de origine naturală contra unghiilor deteriorate (îngălbenite, casante sau dezlipite).

* mai e în România un cros pe care nu vreau să îl ratez: Grand Prix Băicoi, care se organizează toamna.

Comments

comments

Previous

O poveste în alergare

Next

E greu să fii guru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also