miercuri, mai 29 2024

Pentru că nu peste mult timp circuitul de alergări ForestRun va ajunge la celebritatea Oscarurilor, Alerg.ro a decis ca încă de la prima ediție să se asocieze acestui eveniment.

coyot
Am vrut, de aceea, să acordăm un premiu unuia dintre alergătorii de la Cernica, prima etapă a competiției ForestRun. Iar premiul nu putea fi decât un abonament pe un an la revista Alerg.

Dificila misiune a alegerii câștigătorului a revenit comitetului de organizare a ForestRun, care – se pare că în unanimitate – a decis ca abonamentul să revină dlui Mihai Mușat, a.k.a Coyoțilă Urâțilă.

”Am vrut ca premiul să fie oferit unui alergător care s-a murdărit responsabil în timpul cursei și care să aprecieze, totodată, cadoul. Eu am votat cu inima deschisă, pentru că îl cunosc, este un suflet mare și, nu în ultimul rând, i-am împrumutat până acum două cărți, gen Born to Run, pe care le-a înapoiat”, ne-a declarat unul dintre organizatori.

La rândul său, imediat după cursă, Coyoțilă Urâțilă (care se regăsește în imaginea de mai sus) a spus: ”A fost o competiție superbă, inedită, făcută pentru alergători, organizată profesionist, cu multă dăruire și din suflet. Toată lumea dorea noroi mult, cred că ne-am săturat de beton și asfalt, articulațiile mi-au mulțumit, vă mulțumesc și eu. Pentru mine a fost fost o cursă superbă, îmi pare doar rău că nu am scos un timp mai bun, dar m-a furat peisajul”.

Foto: Cătălina Niculae

Informații suplimentare despre modalitatea de abonare la revista Alerg sunt disponibile aici.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Pe scări și prin pădure

Next

Voluntar

6 comments

  1. Miscarea inseamna viata, sanatate curata. Admir pe cei care dimineata echipati cu castile pe urechi si cu vointa inainte mentin pasul constant spre sanatate. Si chiar se vede ca au corpuri atletice.

  2. Nu stiu cum sa-mi incep discursul pentru premiul acordat…….. multumesc mamei mele pentru ca m-a adus pe lume, multumesc doctorului meu pentru ca m-a speriat cu moartea subita, multumesc lui Allan Carr pentru cartea ” Cum sa te lasi de fumat”, multumesc lui Onisuka pentru asics, multumesc doctorului Serban Damian pentru ca a inventat site-ul Maraton. info,ro, multumesc colegilor de alergare din Tineretului, IOR si Herestrau, multumesc lui Andrei Rosu pentru motivatie si nu in ultimul rand multumesc editorilor revistei Alerg pentru articole si premiu, precum si organizatorilor FOREST RUN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also