miercuri, mai 29 2024
Dacă tot e Black Friday și se vorbește atît despre asta, ia să dăm și noi niște informații comerciale despre niște produse noi, nu chiar ieftine și la care nu se practică reduceri.

Din biopolimeri de mătase

Compania adidas a lansat pe 17 noiembrie, la conferinţa Biofabricate din New York, primul pantof sport din lume creat din fibre Biosteel®, o replică a mătasei naturale.

Prototipul pantofului adidas Futurecraft Biofabric este caracterizat de un ţesut superior confecţionat 100% din fibre Biosteel®, un material de înaltă calitate produs natural şi  complet biodegradabil, dezvoltat de compania germană AMSilk.

Materialul are o greutate mai mică cu 15% decât fibrele clasice sintetice şi este cel mai rezistent material natural disponibil.

În plus, fibrele Biosteel® oferă mai multă susţinere fiind integral biodegradabile, create printr-un proces natural.
Dezvoltarea acestui produs vine în urma angajamentului făcut de adidas pentru sustenabilitate.

© adidas Group (photographer: Hannah Hlavacek)

Pentru imunitate

Gama de produse de nutriție sportivă a producătorului britanic Science in Sport (SiS) se mărește acum cu un nou produs – SiS Immune, cu aromă de portocale. Scopul acestuia este de a întări imunitatea în timpul și după efort. În primele 3-72 de ore după un efort fizic intens, imunitatea este scăzută, astfel corpul devine mai vulnerabil și mai predispus la îmbolnăviri. Răceala afectează capacitățile respiratorii și performanțele. Suplimentele cu vitamine depășesc de obicei cu mult doza zilnică recomandată și influențează în mod negativ eficacitatea antrenametelor.

SiS Immune este conceput special pentru consum în antrenamente, fără a compromite efectul acestora, având 200 mg de vitamina C și 2.5 mg de Fier pentru a întări imunitatea și a reduce oboseala, în timp ce Sodiul contribuie la o rehidratare eficientă.

Un tub de SiS Immune conține 20 de tablete efervescente. Doza recomandată este de o tabletă pe zi, dizolvată în 500ml de apă, pe lângă o nutriție echilibrată. Băutura obținută nu este acidulată și se poate consuma cu ușurință atât în timpul antrenamentului, cât și după efort.

Produsele Science in Sport sunt oferite în România prin importatorul unic Quantum Sport.

(Informațiile au fost realizate pe baza unor comunicate de presă)

Comments

comments

Previous

Donald Trump, New Balance și neo-naziștii

Next

De ce ai alerga de 1 Decembrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also