luni, mai 20 2024

Corpul uman conţine în medie 70-80 la sută apă. Apa este lichidul care transportă elementele vitale în organism, trece prin peretele celulelor transportând nutrienţi şi eliminând toxinele, reziduurile proceselor de ardere. Calitatea apei din organismul nostru determină direct calitatea vieţii noastre.

Apa Pi este cea mai apropiată de forma apei din organism. Prezintă proprietăţi antioxidante, elimină radicalii liberi. Furnizează bioenergie. Transportă mai mult oxigen prin organism. Crează grupări mici de molecule, ceea ce îmbunătăţeşte funcţionarea celulelor. Îmbunătăţeşte capacitatea celulelor de a se adapta la stres. Neutralizează pH-ul apei, aducându-l aproape de cel natural al organismului.

Compania Nikken distribuie acum și în România sticla PiMag Sport, o butelie de 75cl portabilă, care se poate purta atât în geantă, în rucsac, dar și pe bicicletă. Aceasta poate fi folosită așadar în timpul practicării exercițiilor sportive sau la drumeții pe munte.

Doza este dotată cu un cartuș filtrant care transformă apa obișnuită în apă Pi. Filtrarea se face reproducând drumul apei în natură, curăţarea fizică, chimică prin diferite straturi de materiale, membrane. Astfel, materialele Pi din cartușul filtrant adaugă minerale naturale și reglează valoarea pH-ului la intervalul alcalin de 8,5/9,5. În carcasa  sticlei sunt implantate discuri magnetice protejate de posibila coroziune. Aceste discuri crează un câmp magnetic ce înconjoară direcția fluxului de apă și ajută la reducerea agregării de sedimente.

Sticla PiMag Sport este totodată gândită să nu contribuie la poluarea mediului. Doza nu conține compușii toxici ce se regăsesc de obicei în materialele plastice, fiind turnată dintr-o rășină care este și reciclabilă dar și biodegradabilă.

Mai multe informații, la cerere.

Comments

comments

Previous

Ieși afară. La semi-maratonul Brașov

Next

Luna de miere s-a terminat, se pregătește căsnicia. Epilog

2 comments

  1. Apa Pi constituie un subiect de interes deosebit, prin simplul motiv al compoziţiei predominant hidrice a organismului animal şi a importanţei intervenţiei asupra transferului de masă şi energie în sistemele biologice (accelerat – în cazul apei Pi prin reducerea gradului de asociere al moleculelor polare de apă). Intervin însă probleme practice legate de durata de viaţă şi de posibilităţile de depozitare, precum şi de durata de viaţă a echipamentelor de generare. De ce elemente noi dispuneţi?
    Cu stimă
    Prof. univ. dr. ing. Ştefan Brăgărea

  2. … provocatoare in beneficii si eficienta sticluta PiMag , … unde putem , sau cum putem obtine informatii cu privire la pret si viata sticlutei ? …
    Multumesc ,
    cristi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also