sâmbătă, iunie 19 2021

Da, o cursă de 5 km are o lungime de 5000 metri :), iar deținătorul recordului României în această probă este Ilie Floroiu. În rest, la sfârșitul acestei luni veți putea lua startul la Bucharest Old Town Race, una din cursele organizate de către Kick Off Events.

5km

Nu mai puțin de 18 de persoane au dat răspunsurile corecte la întrebările concursului Alerg.ro – Old Town Race, concurs care a oferit două invitații duble la această competiție. Întrebările au fost voit simple (1a – o cursă de 5km are exact 5000 metri; Ilie Floroiu deține recordului național în proba de 5000 metri masculin; iar Kick Off Events organizează anul acesta Old Town Race, The Color Run dar și alte curse.

Participanții la concurs, ale căror nume sunt mai jos, au avut de ales să aleagă între una din probele Bucharest Old Town Race:

5km
1. Adrian
2. Cornelia
3. Adrian Prodan
4. Ceica Bianca

10 km
1. Floricica Neacsu
2. Eugen Tinca
3. Stoica Mihai
4. Adrian
5. Andrei B.
6. Ion G
7. Alex
8. Chitu Cezar Ionut
9. Tica Daniel
10. Dinu Gabriela
11. Sigheti Alexandru
12. Silviu Agoston
13. Melcul Vijelios
14. Bazilul

Pentru desemnarea câștigătorilor am folosit mâna destinului, reprezentată în acest caz de Random.org. Numerele extrase au fost: 4 și respectiv 12.

Random1          random2

Așadar, câștigători sunt Ceica Bianca (proba 5km) și respectiv Silviu Agoston (proba 10km). Ei sunt rugați să îmi transmită pe mail (marian.chiriac@alerg.ro) numele persoanei pe care doresc să o invite la Bucharest Old Town Race și apoi împreună să se înscrie pe site-ul competiției, urmând să fie validați în scurt timp.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt

Next

Primul meu aquathlon...

1 comment

  1. Am facut inscrierea pe 5km.ro, la competitia de 10 km.
    Multumesc frumos alerg.ro & Kick Off Events pentru superba surpriza facuta la inceput de primavara.

    Spor la alergat tuturor,
    Silviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also