marți, iunie 18 2024

Duminică 28 aprilie, în Parcul Tineretului din București, BootCamp România organizează un concurs de alergare pe distanța de 10 km.

boot

Competiția se adresează tuturor celor care au vârsta de peste 18 ani. Concursul este organizat pe două ture, distanta fiind de 10 km. Înainte de începerea concursului de alergare, echipa Bootcamp România va realiza cu toți partipanții un set de exerciții de încălzire a articulațiilor și a musculaturii.

Startul competiției se va da la ora 11. Fiecare participant va primi un kit de participare conținând tricou, număr de participare, promoționale.

Câștigătorii primelor locuri vor fi premiați după cum urmează:
Locul I – 300 lei
Locul II – 200 lei
Locul III – 100 lei

Premiile se acordă atât la femei cât și la bărbați.

Taxa de participare este de 40 de lei iar înscrierile se pot face la telefon 0724.666.147 sau pe site-ul Bootcamp Romania: www.bootcampromania.ro

Asociația Sportivă BootCamp România, inițiatoarea antrenamentelor de tip militar la scară largă, susține în mod activ sănătatea fizică și psihică, promovând efectele benefice ale sportului în toate mediile sociale.

Practicate cu regularitate, antrenamentele sportive au dat rezultate la nivelul corpului și al minții. Antrenamentele de tip BootCamp se diferențiază de cele clasice din sălile de sport, realizate cel mai adesea individual, prin stimularea spiritului de echipă, participanții putând socializa și chiar stabili legături de prietenie, motivându-se reciproc.

Comments

comments

Previous

"Lectură” de week-end

Next

Piciu, nou record personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also