sâmbătă, mai 21 2022

Cu puțină întârziere – lucru pentru îmi care cer scuze – am reușit totuși astăzi să stabilesc câștigătorul concursului organizat împreună cu Brașov Marathon. Premiul pus în joc: o înscriere gratuită la această competiție de alergare care se va desfășura pe 19 mai.

La prima vedere lucrurile stăteau simplu. Dintre cei nouă participanți înscriși (opt direct pe site și unul pe pagina de Facebook a Alerg.ro) urma ca un program de calculator să aleagă la întâmplare pe norocosul câștigător. Am vrut ca de data aceasta doar zeița Fortuna să decidă.

Însă, în realitate, am avut mult mai mult de furcă decât mi-aș fi dorit. Păi, întâi de toate, nu am reușit deloc să instalez programul de pe Camstudio.org. Cum site-ul îmi fusese recomandat de prietenul Gabriel Solomon, m-am văzut nevoit să apelez la ajutorul lui. Nici măcar el nu a reușit însă să înțeleagă de ce nu pot încărca programul. Așa că l-am rugat tot pe el să facă tragerea la sorți. Cu amabilitate, ca întodeauna, a acceptat.

Și parcă am avut o presimțire… care în cele din urmă a fost confirmată. Impersonalul și obiectivul și incoruptibilul program de calculator l-a desemnat câștigător pe El Con. Adică tocmai pe Liviu Bica, care transmisese într-un mesaj anterior că el nu este interesat de premiu, pentru că oricum se înscrisese la Brașov Marathon. Sună-l pe Liviu, poate s-a răzgândit. Nu, nu s-a răzgândit. Liviu îmi spune că el cedează premiul, cu generozitate și modestie, oricui altcuiva.

Cum să procedez? Fie aleg aleator pe cineva, fie îl deranjez din nou pe Gabriel Solomon, pentru a mai face o tragere la sorți imparțială și impersonală. Înclin spre a doua variantă, așa că mai avem o tragere la sorți. Imaginile sunt mai jos.

Iar câștigător este Adrian (pe numele său real Adrian Mila).

Așadar, mulțumesc Liviu și Gabriel. Bravo Adrian.

PS – cel din imagine sunt eu, după tragerea la sorți 🙂

Comments

comments

Previous

Alergarea la feminin – file de istorie (3)

Next

Maratonul Regal – un regal de alergare

3 comments

  1. Sa mai spuna cineva ca programele astea de calculator nu au constiinta!
    Daca a decis ca trebuie sa castige „El Con”, asa ramane.
    Chiar daca pana la urma fericit e „Conu”.
    Felicitari tuturor: Marian (pentru concurs), Gabriel (pentru ajutor), Adrian (pentru premiu)… si programului (pentru consecventa!)

  2. Multumiri Fortunei, lui Liviu, organizatorilor.
    Daca tot ma speriasem de concursul asta, am zis ca particip doar daca vad un semn. Offf, acum ce ma fac? Ma cam alearga Fortuna asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also